kızlar bebeğim yataktan düştü,çok paniğim,tek başımayım. 2 3 dk çok ağladı ama 2 saattir neşeli ve bir şişlik vs yok şehir merkezine uzağım?

hastane için 1,5 saat yol gitmem gerekiyor arabam da yok. 50cm civarı yüksekliğindeydi yatak, bebeğim 7 aylık ilk defa düştü, içim gitti. gözümün önündeydi ama iki saniyede döndü ve kafasının üstüne düştü. çok korktum bağıra bağıra ağladı. sonra cama çıkınca sustu. sonra güldürmeye çalıştım güldü. bi daha ağlamadı. 2 saat oldu uyutmamıştım kontrol ediyorum kafasında bi şişlik vs de yok yeni uyuttum. annemi aradım şişlik yoksa gitme yol bi ton git gel daha çok huysuzlanır dedi ama bilmiyorum. içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin lütfen sabaha kadar gözümü kırpamayacağım yoksa. gözümün önünden gitmiyor düşüşü :( gidip gelip özür diliyorum of

1. Kusma, halsizlik fazla hareketsizlik vs yoksa endiselenmene gerek yok. Yine de için rahat etsin istiyosan 112 yi arayıp bilgi al sadece.

Geçmiş olsun

4 nisan 2022 23:58

2. özür dileyecek bir şey yok kasıtlı düşürmedin ya sen bu çocuğu oluyor bazen 6 aydan sonra birden hareketleniyor bebeler normal bir şey yani bu. 2 saat olmuş zaten bu sürede bir şeyler yedi içtiyse etrafına tepki veriyorsa durup durup ağlamıyorsa endişelenme boş yere. sen sakin ol ki bebek de boşuna senden negatif enerji alıp huzursuzlanmasın. uykusu gelince uyut ama gece 1-2 saatte bir kontrol et içinin rahat etmesi için korkma bir şey olmaz hemen düştü diye.

5 nisan 2022 00:02

3. Takip edin. Fışkırarak kusma vs olursa 112 yi arayın.

5 nisan 2022 00:07

4. Ay ben niye duygulandım :,(

5 nisan 2022 00:09

5. Cok gecmis olsun soru sahibi. Benim de bebegim 7 aylik ve son bir haftadir bir an da haraketlendi. Tam bir gecis dönemi.

Takip er bence kusma vs gibi seyler olmazsa bosuna o kadar yolu gitmeyin gece gece.

5 nisan 2022 00:14

6. Çok teşekkür ederim gerçekten, çok şükür ki kusma vs olmadı, güzel dilek dua geçirin içinizden onun için lütfen ❤️

Anonim 5, çok çok hızlı hareket etmeye başladılar dikkat et, inan gözümü üstünden ayırmazdım 2 saniyede nasıl böyle bişey oldu anlayamadım.

5 nisan 2022 00:36

7. süslü benim bebeğim yok ama 4 tane yeğenim var 6 7 aylıkken fazlan düşmeleri kafalarını çarpmaları falan çok normal bir şey gerçekten şimdiye kadar bir şey olmadıysa sıkıntı yoktur merak etme

5 nisan 2022 00:37

8. O dönemlerde kızım da düşmüştü hem de kalorifere çok yakın şekilde. Hala gitmez gözümün önünden. Düşecekler de daha maalesef ki. Dedikleri gibi kusma vs yoksa endişelenmeyin. Uyutmaktan korkmayın. Düştüğünde sakinleştikten sonra da emiyorsa şayet emzirin. Ağrısı azalır, sakinler ve rahatlar. Orayı bol bol öpün o an izin verdiği kadar. Öpmek iyileştirir :)

5 nisan 2022 00:50

9. Çok sağolun o kadar iyi geldi ki bilen insanlardan böyle şeyler duymak. Çok teşekkür ederim

5 nisan 2022 00:55

10. Aynısını yaşadım, korkudan jet hızıyla doktora götürdüm, doktor bakmadı bile ki kendi doktoruydu, lastik top gibi bunlar bişey olmaz dedi, elle kontrol etti.. korkma ama dikkatli ol 🙏🏻

5 nisan 2022 10:22