kızlar boyun morluğu içinnnnn?

linçleyecekler olabilir ama ciddi anlamda o tarz bi şey olmadı erkek arkadaşım ısırmayı seven bi tip olduğu için boynumu ısırmış normal sarılırken fark etmedim bile kolumu da ısırdı kolum da mor şu an boynum da. hadi kolum sıkıntı değil de boynumda çok da büyük olmayan bir iz var şu an. annem falan sorarsa ne diyebilirim? kapatıcıyla da yüzde yüz kapanmıyor yani gözüküyor biraz. havalar da iyi boğazlı falan da giyemiyorum.

1. corrector sürüp öyle kapatıcı sür tek başına kapatmaz kapatıcı. vichy dermablend tarzı bir şey de alabilirsin aklında olsun o da işe yarar. boynuna da fular bağla ince bir şey olursa hem dikkat çekmez. en önemlisi söyle o evrimini tamamlamamış sevgiline bir daha insan gibi sarılsın hayvan gibi değil.

7 mart 2020 15:19

2. Evet baya bi kızdım zaten utandı baya da. Fular da dikkat çekmez mi bilemedim ki hiç takmıyorum normalde de

7 mart 2020 15:26

3. Eğer stoya değilsen bi yerinin morarması için 15 dk aynı yeri emcüklemesi falan lazım. Nasıl beceriyorsunuz acaba yanlışıkla? 16 yaşında kızların sevişiyorum heheh ilgi çekme yöntemi bu da herhalde. Yazık yav

7 mart 2020 15:34

4. Tenim çok hassas bir de beyaz tenliyim ben de hiç anlamadım cidden asla öyle emme falan olmadı cidden. Bir şey geçmedi yani aramızda anlamadım nasıl iz kaldığını. Neden dikkat çekmeye çalışayım manyak mıyım ben ya anonimim zaten :d

7 mart 2020 15:38

5. anon 5 hiç sevişmemiş. benim tenim 2 saniye emince falan morarıyor hemen. süslü naparsın bilmiyorum ben de çok sinirleniyorum olunca. evdeyken kapatıcı sürüp kafam eğik geziyorum hep fösmd

7 mart 2020 16:28

6. Aşırı esmerim ve üç saniye bile sürmeyen şekilde biri boynumu vs emdiği zaman en az dört beş gün mor geziyorum, ne alaka Stoya olmakla. Bu arada daha fazla sürün kalıp gibi neredeyse belli olmayacak hale gelir ya da fazla fazla kaşıyın kaşımaktan oldu dersiniz.

7 mart 2020 16:29

7. Kızlar toplaşın anlatıyorum hdndn

Şimdi tatlı kaşıklarını buzluğa koyup en az on dakika bekletiyosunuz. Bi kaç tane koyun ki dönüşümlü kullanabilin. Neyse, sonra alıp o moraran bölgeyi kazır gibi aşağı doğru kaşıkla çekiyosunuz. Baya can acıtıyo ama morluk geçiyor baya hafifliyor yani. Bu işlemi yaptıktan sonra da o soğuttunuz kaşıkları o bölgeye koyun. En az yarım saat kazıyın bölgeyi. Kaşıklar çok çabuk ısınıyor o yüzden dört beş tane koyun en az buzluğa.

Bi daha da yapmayın çok günah bdndnn öptüm

7 mart 2020 19:41

8. morluk kremi var kanka hirudoid forte o geçirir

7 mart 2020 23:32

9. ben de a9'un önerisini verecektim. ben kalemin arkasıyla morluğa aşağı kazıyarak (?) masaj yapıyorum. 15 dk içinde gidiyor garanti yöntem

8 mart 2020 01:10

10. Sleek'in cover up concealeri var kirmizimsi bir tonu var,somon alttonlu bir correctorla ya da bunlarin hicbiri yoksa kirmizi ruju cok hafifce alip morlugun oldugu bolgeyi notrleyip ardindan ten renginde kapatici boca suslu. Ustune pudra surunce baya birkac saat kaliyor kac defa yaptim bilmiyorum ama ise yariyor chdjkfk iyi sevismeleeer

8 mart 2020 03:30