kızlar dyson sizce gerçekten işe yarıyor mu ve gerekli mi ?

saçlarım boyalı ve kıvırcığa dönük dalgalı. uzun yıllardır fönlü kullanıyorum kendim fön çekiyorum ve çok zamanımı almıyor açıkçası. dyson'ın saça az zarar verdiğini söylüyorlar ben de o sebeple almayı düşünüyorum ama sanki insanlar zoraki övüyor gibi geliyor o sebeple o kadar paramın boşa gitmesini istemiyorum. düzleştiricisine falan baktım ama o da çok iyi düzleştirmiyor bence ama bilemedim. tavsiyeleriniz neler ?

1. bende airwrap var gercekten saclarim daha canli duruyor kurutmada ve sekillendirmede bunu kullandigimdan beri

18 aralık 2024 11:35

2. Zahmetsiz ve kısa sürede fön çekebiliyorsanız hiç gerek yok. düzleştirici ve maşaya göre daha az zarar veriyor ama fönden çok farkı yok bence özellikle evde yapılan fönden. el becerisi olmayanlar için (benim gibi) ihtiyaç diyebiliriz çünkü başka türlü saçımı yapamıyorum.

18 aralık 2024 11:37

3. En yakın arkadaşım bana aldırmadı fiyatına degen bir performansı yok diye djf.

18 aralık 2024 11:42

4. işte gerçek arkadaş :))

18 aralık 2024 11:46

5. Saçlarım düz, kalın telli. Airwrap kullanıyorum ben çok memnunum. Düz de yapıyorum dalgalı da ve saçlarım gerçekten yumuşacık sağlıklı görünüyor. iyi ki almışım.

18 aralık 2024 15:03

6. Ben çok memnunum iyi ki almışım bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ki ben de tavsiye üzerine aldım.

18 aralık 2024 15:04

7. Ben de var ben çok memnunum ama yakın arkadaşıma ben de aldırmadım. Çünkü onun saçı dümdüz, dalga için istiyordu. Muhtemelen kalıcı olmayacaktı onun saçında niye önereyim.

Ama saçına her gün ısı uygulayan, fön olmadan dışarı çıkmayan birine öneririm mesela. Çünkü saça zarar vermiyor.

Siz kendiniz fön çekebiliyorsunuz, saçınız zarar da görmüyorsa o zaman sizin için de gereksiz.

Bu üründen beklentinize göre değişir. Saçınız düze dönükse herhangi bir üflemeli alet de işinizi görür.

Benim saçlar boyalı, aşırı ince telli ve şekilsiz bir saç. Isı olmadan insan içine çıkmıyorum neredeyse. Ben yıllarca - neredeyse 14 yıl - marka marka düzleştirici kullandım. Braun, arzum, remington, Philips... saçlarım o kadar yandı ki artık omuzumdan aşağı inmiyordu ve yanıktı ona rağmen. İki ayda bir kesmeme rağmen o iğrenç yanık görüntü gitmiyordu.

2020 yılında paraya kıyıp aldım - o zaman için maaşımın 3/4 bir fiyatı vardı. Taksitle aldım ve saçım resmen kendine geldi. Düzleştirici yaparken saç bir mat oluyor o asla olmuyor, daha canlı daha güzel duruyor. Yıpranma min gibi bir şey. Ki ben dyson aldıktan sonra da saçıma iki kere ombre defalarca boya yaptım. Birkaç ay gene dalga için pratik oluyor diye düzleştiriciye geçtim. Gene yandı saçım o süreçte. Şimdi saçım belime yakın bir yerde. - benim saçım çok yavaş uzuyor ve yandığı için hep ara ara kestirdim gene - dyson olmasa eminim hala belimdeydi. Param olursa düzleştiriciyi de alacağım. Şimdilik erteliyorum.

18 aralık 2024 15:13

8. Anonim9 saçını nasıl şekillendirdiğini anlatabilir misin

18 aralık 2024 15:25

9. Süslü ilk zamanlar dalga yapıyordum ama artık yapmıyorum.

Ben duştan sonra fön çekiyorum - fön başlığı ile düze yakın oluyor. Yatmadan önce de saç sosis ile sarıyorum neredeyse iki yıl olacak. Ondan sonra da tüm gün su dalgası şeklinde saçlar.

Dalga yapacaksam da benim saçlar aşırı kabarık olduğu için esasen hafif nemli bırakıp dalga yapmak gerekiyor. O zaman cidden saçlar hemen bozulmuyor. Uyuyup uyanmama rağmen hala dalgalı oluyor.

18 aralık 2024 15:29

10. A9 süslüm benim saçlarım da dümdüz ama hafif nemli bırakıp üstüne sabitleyici köpük kullanıyorum baya kalıcı oluyor

18 aralık 2024 19:59