kızlar hiç brezilyalı bir sevgiliniz oldu mu?deneyimleriniz nasıldı?genel olarak brezilyalı erkekler hakkında bilginiz var mı?

1. Bana yazılan bir çocuk vardı. Bilmiyorum ya, fazla israrciydi ve laftan anlamayıp flört etmeye devam etmişti. Zor kaçtım. Genelleme olur mu bilmem, belki de bana denk gelen böyledir.

31 mayıs 2018 23:43

2. suslum lisede degisim yaptim oradan tanidigim en az 20 brezilyali var cogu asiri kipir kipir ve sokulgan ergenlerinin akillarinda bir sevisme derdi var...

31 mayıs 2018 23:51

3. Kızlar hepinize çok teşekkür ederim :)) fazla flörtözler gerçekten bende farkettim.

31 mayıs 2018 23:57

4. Ben de çok çapkınlar demeye geldim

1 haziran 2018 00:04

5. Süslüler yeterince bilgi vermiş ben de ekleyeyim, brezilyalı ronaldinho iki kadınla evlenecek haberleri vardı, ne derece doğrudur bilemiyorum tabii :)

1 haziran 2018 01:57

6. ABD'de brezilyalıların çok olduğu bir bölgede yaşadım süslücüm.Gözlemlediğim kadarıyla aşırı çapkınlar ama öyle böyle değil mesela eşlerini rahatlıkla aldatıyorlar.10 kişide 8 i böyleydi en azından.

1 haziran 2018 02:03

7. Kızlar güncellemek istedim.Burdaki yorumlardan sonra mesajlaşırken brezilya erkeklerine çok çapkın diyorlar doğru mu? dedim.doğru dedi,sen öylemisin dedim evet öyleyim çünkü bekarım dedi.çok kadın seviyorum dedi.ben şok tabi dün bana evlenme teklif ediyordu nerdeyse şimdi cok kadın seviyorum diyor.sonra benim bozulduğumu anladı bunların hepsi bir şaka ben sadığımdır dedi.tabi ben inananırmıyım artık.inanmam.

1 haziran 2018 12:37