kızlar kalın baldırları ince göstermek için tüyolarınız var mı ? alt bacaklarım çok kalın ronaldo bacağı dedikleri türden kaslı ve çok kötü?

görünüyor. elbise etek giyerken o kısmı ince göstermek için bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı ?

1. yok süslüm. aynı durumdayız belli kesim pantolonlar hariç giyemiyorum. ne kadar zayıflarsam zayıflayayım incelmiyor o alt bacak :(((((

22 aralık 2020 23:22

2. Off basenleri popoyu gizlemek ne kadar kolay bunun yanında :(  belki bazı ayakkabı türleri dengeleyebilir diye düşündüm hani kovboy tarzı olanlar bileğin inceliğini kapatırsa belki orantılı durur gibi  :( sinir oldum saçmalıyorum iyice valla

22 aralık 2020 23:25

3. Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için . Peki sizce topuklu ayakkabı o bölgeyi daha kalın gösteriyor mu ? Bazen bana öyle geliyor da

22 aralık 2020 23:41

4. Anonim 5 ne giyersen giy bilekleri açıkta bırak diyorsun yani

22 aralık 2020 23:42

5. süslü biraz da oradaki kas kütlesiyle alakalı. yakın zamanda bir spor hocasıyla görüştüm  kasları esnetici egzersizler (sanırım yoga pilates gibi) faydalı olabilir eş zamanlı olarak biraz da kilo verirsen bacakların şekillenir rahatsız olduğun görüntü biraz değişebilir demişti.

23 aralık 2020 00:52