kızlar primer kullanılmalı mı ve öneriniz var mı?

problemli bir cildim var. cilt tipime göre fondöten ya da bb krem seçiyorum ama gözeneklere dolma, kusma, bazı yerlerde yapışma, bazı yerlerde soyulma çok yaşıyorum. bunları minimuma indirmek için primer kullanmam yardımcı olur mu? zamanında primer çok zararlı diye bir muhabbet çıkmıştı, o yüzden uzak durdum hep ama kullanmak istiyorum. fiyatı çok aşırı olmayan başarılı primer önerileriniz var mıdır?

1. Cilt tipinize göre secemiyorsunuz o zaman bu kadar problem yaşanıyorsa fondöteni. Cilt tipiniz ne ki belirtmemissiniz?

11 haziran 2022 23:04

2. yağlıya dönük karma ciltliyim. bu yüzden çoğu ürün kuru yerlere tutunurken, t bölgesini kusuyor. uzun zamandır makyaj yapıyorum ve pek çok ürünü denedim. nemlendirerek, nemlendirmeyerek pek çok şekilde kullandım ve tamamen pürüzsüz görüntü elde edemediğim için primer önerisi arıyorum.

11 haziran 2022 23:24

3. cilt tipimiz aynı, wet n wild impossible primerdan çok memnunum. kalıcılığı vs arttırıyor, daha pürüzsüz bir cilt görünümü elde ediyorum ve çizgilere dolma sorunum çok çok azaldı.

11 haziran 2022 23:32

4. Deborah face perfect primeri sadece t bölgesine deneyebilirsiniz.

12 haziran 2022 07:16