kızlar sizce çatal bıçak tercihinde jumbo mu karaca mı hisar mı?

1. Ben de karaca aldım 12 kişilik 600 lira. Ömür boyu garantiliydi zaten. Çok para vermeyi sevmiyorum

17 kasım 2020 13:44

2. Şu an nasıldır bilmem ama annemin senelerdir gündelik takımı jumbo. Yazlıkta nemli ortamda bile kararmıyor.

17 kasım 2020 13:51

3. jumbo

17 kasım 2020 13:51

4. Bütçeniz müsait değilse Jumbo almayın ama asla karaca da almayın. Boşuna çere çöpe para vermeyin. Hisar alın, nehir alın ama karaca almayın.

17 kasım 2020 14:17

5. Karaca almayin da süslü.

17 kasım 2020 14:21

6. teşekkürler kızlar

17 kasım 2020 15:33

7. Kesinlikle jumbo. Annemin 25 senelik jumboları mis gibi duruyor hala ve kullanıyoruz yani. Bana da jumbo set aldı onlar da gayet güzel. Indirim zamanlarını takip edin süslü benim seti öyle aldık.

17 kasım 2020 17:43

8. bizim de 30+ yıllık hisarlarımız duruyor. gene hisar öneririm.

17 kasım 2020 18:45

9. Karaca ne ya? Çin'de imal ettiriyor her şeyini. En kalitesiz dandik ürünler karacada.

Hisar ve jumbodan şaşmayın. Hisarın sahibini tanıyorum. Adam işine aşık ve en kaliteli malzemey kullanıyor.

18 kasım 2020 00:29

10. bizim de 15-20 yıldır günlük kullandığımız jumbolar var hiç sorunsuz harika hala, tabi biraz matlaşma oldu, o da olsun o kadar yıllardır hergün kullanmışız. bikaç yıl önce başka bir marka çorba kaşığı aldık kaşık resmen biraz zorlayınca(dondurma vs. koyarken) bükülüyo bi tuhaf. jumbolar taş gibi bir milim yamulma yok.

diğer süslüler yazdığına göre hisar da iyidir heralde

18 kasım 2020 12:52