kızlar tayt crop giymek kötü bir izlenim mi veriyor sizce?

çok rahat olduğu için alıştım hep tayt giyiyorum bacaklarımı da güzel gösteriyor crop giyince de sanki bacak boyum daha uzun görünüyor belimin inceliği belli oluyor.ama ucuz ve kötü bir imaj ve izlenim mi veriyor sizce? bir erkel taytlı ve croplu bi kız görünce ne düşünüyor sizce?

1. erkekleri bu kadar önemsemeyin.

22 eylül 2024 14:29

2. erkek kız ne düsünürü gecin de bence 20 yas üstü icin kabul edilir yanı yok, cok ergen

22 eylül 2024 14:29

3. güzel değil. tarzsız dümdüz insan diye bakarım ben.

22 eylül 2024 14:29

4. Bir erkek ne düşünüyor bilmiyorum ama ben kendime yakıştırmıyorum çok ucuz duruyor.

22 eylül 2024 14:32

5. sürekli bu tarz giyinmek çok basit. Dümdüz eşofman tişört gibi hissettiriyor. Özensiz görünüm ev hali gibi görünüyor. Crop tayt fazla spor ve yağmurda çamurda kışın giyilmesi çok basit. Eşofman tişörtten farkı yok yani bakkala gider gibi.

Bacak boyu daha uzun gösterecek bir sürü kombin var. Uğraşmak istemeyen crop tayt giyip çıkıyor hissiyatı veriyor

22 eylül 2024 15:04

6. Ben ucuz falan bulmuyorum. Spor kombini gibi görünüyor tayt crop ikilisi. Spora gitmiyorsan saçma ve sıradan duruyor. Bir de Artık tayt giymenin modası geçmedi mi ya? On bin çeşit pantolon var, etek var, elbise var.

22 eylül 2024 16:29

7. bana gore tayt sporda giyilir, spora giderken giyilir vb. gundelik hayat icin tarzi yokmus o kisinin gibi gorunuyor

22 eylül 2024 16:40

8. Z kuşağı bir öğrenemedi yerine göre giyinmek ne demek, ne anlama gelir. Bu kombin spor salonuna giderken, pazar kahvaltısı veya piknikte falan abes durmaz ama bir arkadaşım akşam yemeği için sözleştiğimizde bu kombinle gelse bir daha kendisini bir yere davet etmem.

22 eylül 2024 17:53

9. Spora yürüyüşe falan gidiliyorsa ok, onun dışında anlamsız bir kombin

22 eylül 2024 18:34

10. Erkekler ne düşünür bilmiyorum bana çok ucuz geliyor. Ölçülü bulmuyorum. Ama bana fikrim sorulmadığı sürece fikir beyan etmem, bakmam

22 eylül 2024 18:36