kızlar yalvarırım düzgün falcı önerin bana nerde olduğu fark etmez. şimdiye kadar şunun falı tuttu diyebileceğiniz biri var mı?

yoksa da yoktur, fal saçmadır, kezbancadır, evettir, siz haklısınızdır... en çok siz

1. Evet biz haklıyız... en çok biz

3 temmuz 2020 22:46

2. hocam bu ne fal takıntısıdır ya :d

fal siteleri falan var oraya yazsanıza.

3 temmuz 2020 22:49

3. allahım hayatta kimseye falcı için yalvartma bizi ya rabbel alemin.

3 temmuz 2020 22:51

4. Offf boyle gerizekali tipler falcilarin evini arabasini aliyor iste. Burada param yok, fakiriz diye aglayan kizlar alin iste size ekmek kapisi. Bu kerizler oldukca malikane bile alirsiniz.

3 temmuz 2020 22:52

5. Ben falcıyım. İç kahveni gönder fincanı, hemen iban atıyorum.

3 temmuz 2020 22:55

6. İstanbul-melekler kahvesi.

Çıkmayan bir şey kalmadı. Masada dinleme cihazı var diyecekler için de tek gittim, kimseyle konuşmadım. Tek bir tüyo vermedim. Kardeşimin 3 senelik okuyacağını, ne zaman evleneceğimi, evleneceğim kişiyi, evimin ailemden uzakta olacqğı vs bir sürü detay. İnanan inansın inanmayan inanmasın ama ben orada çıkmayan fal görmedim.

3 temmuz 2020 22:56

7. Aynen kankiler en çok siz haklısınız en kezban biziz djjsns burayı ciddiye almamayı o kaadaaar erken öğrendim ki djsjms

A7 özellikle tercih ettiğin herhangi bir falcı yok sanırım dimi?

3 temmuz 2020 23:07

8. kız delirdin mi hahah :d birini biliyorum ama artık giriş yapmıyor. telwe deydi. aynen bildi, harfler tasvirler 2 kişi için de doğruydu. beni anlatması da doğruydu. geleceği bilemedi kısmen bildi :d ama artık bırakmış arada bi bakıp çıkıyorum.

diğerleri para canlısı olabilir bilmiyorum ama bu kadın değildi. istersen bi telwe ye bak.

3 temmuz 2020 23:53

9. buradan klavye kabadayılığı yapan insanlar keşke gerçek hayatta elime geçse ya

4 temmuz 2020 00:31

10. mersin- yakamoz kafe