kaşe kaban tüylenme sorunu, kuru temizleme?

suslulerim merhaba, kase kabanimda tuylenmeler var ne yaparsam gecmiyor. birkac yil once jiletle annem temizlemisti mis gibi olmustu ama su an yanimda yok, ben de jiletle zarar vermekten korkuyorum. tuy toplayici aletler de pek ise yaramiyor. bu durumda yapabilecegim neler var? internetteki seyleri denedim olmadi evde yapilan. kuru temizlemeciler bu tuylenme problemini hallediyor mu? bilginiz varsa bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim. gununuz guzel gecsin :)

1. Jiletle siz de yapabilirsiniz zor bir yanı yok

19 kasım 2022 11:58

2. Tüy kesme makinaları var kıyafet için. O mis gibi yapıyor bütün kıyafetleri sadece ince kumaşlarda dikkatli kullanmak lazım

19 kasım 2022 12:05

3. Cok tesekkurler onerileriniz icin, kullandiginiz makinelerin linkini bana atabilme sansiniz var mi susluler?

Ben aldigimdan hic memnun kalmamistim cunku :(

19 kasım 2022 12:16

4. A1 linkkk 😁

19 kasım 2022 12:24

5. Süslüm jiletin hiçbir zararı yok. Hani şu bi iki liralık uyduruk jiletler var ya onlardan alın, giysiye 80-90 derece açıyla tutun ve fazla bastırmadan hafif hafif süpürür gibi yapın çok basit. Güvenlik emniyetini çıkartmamanız lazım jiletin tek gereken bu. Yani jiletin ucu açık olursa tabii ki giysiyi keser.

19 kasım 2022 12:42

6. Ben de jilet kullanıyorum hafif ıslatıyorum jileti hafif hafif üstten yapıyorum. gayet de iş görüyor makineye para vermek manasız benim için

19 kasım 2022 13:08

7. Herkese coookk tesekkur ederim susluler, korkuyordum ama deneyeyim jileti simdilik.

Hepinize guzel gunler :>

19 kasım 2022 15:15