kaan’la pınar olur mu sizce süslüler ?

yiğitle pınar ayrılmış ben yakıştırıyordum aslında ama demek ki akrep kadını boğa erkeği istiyorsa shshshs

1. valla olabilir ama kaanın sevgilisi yok muydu? bu arada akrep burcu kadınıyım en anlaştığım erkek ya yengeç ya da boğa olmuştur. o yüzden aralarındaki çekim çok yüksek ve uzun süreli ilişki olabilir.

10 şubat 2022 14:39

2. Varmış süslü ama ne bileyim yok gibi davranınca insanlar böyle düşünüyor ünlüleri. Pr ilişkisi diyen de var. Bu arada yengeç erkeğinden uzak durmanı tavsiye ederimm

10 şubat 2022 14:42

3. Ya olurlar olmasına da anlaşabilirler mi emin değilim :d ikisi de baskın karakter zıtlaşırlar

10 şubat 2022 14:50

4. Ay bu arada dream couple diye fahriye burağı gösteriyodu herkes......pınar kaan da onlar gibi olmasın :(

10 şubat 2022 14:51

5. ben kaanın şimdiki sevgilisini çok beğeniyorum belki pınar kadar güzel değil ama (bence hoş bi kadın baya) güzel bi havası var.

sırf popüler bi ship oldukları için birlikte olmalarını istemek saçma geliyor bana. bi de bu ilişkide istekli olan taraf pınar bence. anlaşabilecek insanlar gibi durmuyorlar hiç.

10 şubat 2022 16:21

6. Bence hic yakışmıyorlar ya kaan kizin abisi gibi duruyo yas farkları cok belirgin

10 şubat 2022 16:25

7. Ben pınar kaani istiyor gibi Vibe alıyorum ortak videolarından. Kaan daha bir ağır abi modunda ama bilemeyiz yani.

Ben pinarla eski sevgilisi Berki çok yakistiriyordum. İkisinin dizisi vardi erken final verdi ama kimyalari çok iyiydi. Tabi kaanla olanın yanından geçemez o ayrı :d

11 şubat 2022 07:09