kadın erkek gerçekten arkadaş olabilir mi?

süslüler linç yemek istemiyorum. bence olabilir ben hep bunu savundum. erkeklerle de çok iyi anlaşırım en yakın arkadaşlarım hep erkek oldu. kadınlar olarak çok fazla düşündüğümüz için yakınlık kurmak zor olabiliyor bence. tabii çok yakın kız arkadaşlarım var bu ayrı konu neyse. benim şu ana kadar üç tane çokkkk yakın erkek arkadaşım oldu. iki tanesi benden hoşlandığını itiraf etti 2 senenin sonunda. bir tanesinden de şu an şüpheleniyorum. ortalama bir kızım hatta bazen bence çirkinim, fiziğim güzel bence, samimiyim sohbet etmeyi severim eğlenceliyim pozitifim hayata karşı. bunları söylüyorum ki erkekler bunlara mı çekiliyor düşünelim. yeri geldi bu arkadaşlarımın sevgilileri oldu onlarla da çok yakın oldum. ama şimdi bu arkadaşımdan da şüphelenince moralim çok bozuldu. bu çocukla 5 senedir birbirimizin en yakınıyız. arkadaşlığımızın bozulma ihtimali zaten çok üzüyor beni çünkü şu an hayattaki en yakın arkadaşım kendisi. ama ufak ufak kıskanıyor beni başka erkeklerden bir de böyle hissedersin bence senden hoşlanan insanı kekimelere dökemiyorum ama bir şeyleri hissedebiliyorum. sizin yıllardır devam ettirdiğiniz ve hiç böyle hissetmediğiniz arkadaşlarınız oldu mu? taraflardan biri illa bir şeyler hisseder ni?

1. Bir de sizce benden mi kaynaklanıyor bu istemeden flört mü ediyorum veya enerji mi veriyorum? Bunu tabii bilemezsiniz ama hep böyle olunca sorun ne bulmak istiyorum.

30 mayıs 2022 09:04

2. Ateşle barut yan yana durmaz

Erkeklerle arkadaş olursun ama senin dediğin gibi yediğin içtiğin ayrı gitmeyen bir türlü arkadaşlık imkansız. Oturursun ayda yılda bir sohbet edersin, o kadar. Tecrübeyle sabittir.

30 mayıs 2022 09:21

3. Evet gerçekten öyle galiba süslücüm ben hep tabii ki arkadaş olabiliri savundum. Ama sanırım en yakın olmak zor böyle düşünmek de çok üzüyor beni şu an arkadaşıma ihanet ediyormuş gibiyim ama ona karşı asla başka türlü hislerim olmadı. Ve arkadaşlığın bozulmasını da hiç istemem. Gerçekten dediğiniz gibi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, sanırım insan çok vakit geçirdikçe alışıyor birbirine bir şeyler oluyor :(

30 mayıs 2022 09:32

4. Benim de neredeyse tum yakin arkadaslarimin bi sure sonra hisleri olustu. Gayet belli edenler de vardi baskalarina soyleyip o sekilde duydugum da oldu. Hicbir zaman anladigimi belli etmeyip salaga yatmata kardes ayagi cekmeye devam ettim onlar da direkt bana açilamadi bu durumdayken

30 mayıs 2022 10:05

5. arkadaş olabilir ama yakın arkadaş olmak biraz zor. çünkü yakın arkadaş olmak demek iyi iletişim kurabildiğiniz anlamına gelir ve ister istemez bir süre sonra hisler oluşuyor. bir de erkekler beğenmedikleri kadınlarla arkadaş da olmuyor çoğunlukla. erkeklerde hisler bu sebeple daha kolay oluşuyor. çünkü bizim arkadaş olabilmemiz için beğeniyor olmamız gerekmiyor.

yakın arkadaş olabilmek baya nadir bir durum.

30 mayıs 2022 10:51

6. Olmaz süslü. Belki istisnaları vardır ama olmaz. Olmayanı oldurmaya çalışmaktan vazgeç bence. 2 kez denemişsin, 3. De anlaman lazım:))

30 mayıs 2022 11:42

7. valla 10-15 senelik arkadaşlarım okey ama belli bi yaştan sonrakiler de hep bir değerlendirme payı var bence.

30 mayıs 2022 12:25

8. Olamıyor. Hatta erkeklerden hoşlanan erkekle de olmuyor. Ciddiyim başıma geldi. kırıta kırıta yürüyen, manikür, cilt bakımı yapan, zararsız dediğim arkadaşım son zamanlarda bana erkeksi davranmaya başladı, bi jestler, bakmalar, süzmeler... Kafalarınız uyuşuyorsa, frekansınız tutuyorsa, biraz da eli yüzü düzgün insanlarsanız ister istemez düşünüyorsunuz. İlk düşünen de erkek oluyor genelde, ekstra hassas, ilgili davranmaya başlayınca sizin de aklınıza giriyor. Emin olun sizi en az bir kez de olsa hayal etmiştir, kitlenmiştir vücudunuza ama size çaktırmamıştır. Telefonda uzun uzun mesajlaşmalar, konuşmalar, birlikte yürüyelimler, ufak ufak dokunmalar, sarılmalarla daha da bağlanıyor insan. Üniversite ve sonrasında başlayan kadın erkek arkadaşlıkları potansiyel sevgili, eş adayı zaten. beraber olsak nasıl olurdu, arkadaşken böyleyse sevgiliyken nasıl olur diye düşünmeler, her konuda çok uyumluyuz, gülüyoruz, vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz yatakta da mı öyle oluruz, vücudu nasıl, orası burası nasıl diye merak etmelere kadar gidiyor. Sonrası iki insan da boşsa sorun olmuyor ama hayatlarında birileri varsa çok can sıkıcı olabiliyor her anlamda. Üzülmemeniz için eğer yakın erkek arkadaşınız olacaksa da hayatında biri olmayan biri olsun. Ya da çocukluktan gelen bir arkadaştır vs sorun olmayacaksa öyle olsun.

30 mayıs 2022 12:27

9. Çok teşekkür ederim cevaplar için. Şu anki arkadaşımın sevgilisi yol uzun süredir boşluktan bu düşünceye gelmiş olabilir diye düşünüyorum ben. Üniversiteye gidiyoruz ve 5 senedir ilk kez böyle bir şey hissettim. Dediğiniz gibi çok zaman geçirdikçe bu hale gelmiş olabilir. Karşlığı olmayan bir şey olduğu için davranışlarımda bir değişikliğe gitmeden devam edersem o da vazgeçer diye düşünüyorum. Şu an ennnn yakın arkadaşım çünkü onu kaybetmeyi göze alamam yani umarım ben yanlış değerlendirmişimdir :(

Normalde hiç kıskanç değilimdir ama bu yaşadıklarımdan sonra sevgilimin çok yakın bir kız arkadaşı olması maalesef beni rahatsız edecek..

30 mayıs 2022 13:28

10. Olamaz. Bir erkekle arkadaş olabilmem için hiç çekici bulmamam ve ilerde de hoşlanma ihtimalimin olmaması gerekir. Bütün erkek arkadaşlarımla ya sevgili olduk ya da onlar benden hoşlandığı için aramız bozuldu. Şu an hiç erkek arkadaşım yok..

30 mayıs 2022 13:30