kadın vücudundan tahrik oluyorum ama heteroyum?

merhaba kızlar öncelikle bende kadınım bunu belirtmek isterim. kendimle ilgili bir şey fark ettim genellikle mast yaparken kadın vücudu beni çok tahrik ediyor, göğüsler, kalça vesaire. kısacası lezbiyen görünce libidom tavan oluyor. ve fakat sevgilim erkek, erkeklerden hoşlandım bu güne kadar. pornolarda kadınlardan etkilenmem benim biseksuel veya lezbiyen olduğumu mu gösteriyor? bir tek ben mi böyleyim yardım edin kişilik çatışmasına girdim

1. Teşekkür ederim A1 ❤️

12 eylül 2021 14:28

2. Ben de böyleyim ve artırıyorum çoğu kadın böyle. Bi erkeğin fotoğrafına bakarak mast yapan kadın duymadım daha. Kadın vücudu daha estetik olunca normal yani bence.

12 eylül 2021 14:39

3. Kızlar dediğiniz gibi duygusal bir çekim hissetmiyorum ama dışarıda kaslı bir erkek görsem dönüp bakmamama karşın büyük göğüslü kadınlar ilgimi çekiyor mesela çoğu kişide olmasına sevindim içten içe "ben sevgilimle vakit mi kaybediyorum acaba" diyip duruyordum.

12 eylül 2021 16:06

4. A7 bende sevgilimle yaptığım sekste sadece zevk alıyorum, orgazm olamıyorum. Sanırım daha yüzeysel şeylere ihtiyacımız var (yalanması, eklenmesi vesaire)

12 eylül 2021 16:06

5. Biseksüellik diye bir şey duymadınız mı?

12 eylül 2021 19:17

6. A1 en güzel cevabı vermiş. Spektrum bu kendinizi illa ki bir kelimeyle tanımlamak zorunda değilsiniz. Tarım toplumuna geçişte bu binary sex sistemine geçtik çünkü gerekliydi. Artık değil. Ayrıca gender fluid kavramına da bakabilirsiniz.

13 eylül 2021 09:00

7. gerçek lezbiyenler lezbiyen pornosu izlemez

13 eylül 2021 12:58

8. İnsan karmaşık dolayısıyla cinsellik de karmaşık oldukça. Biseksüellik de sadece kapsayıcı bir şey. Hetero romantik biseksüeller var mesela sadece karşı cinsten hoşlanan ama iki cinsle de sevişebilen. Öyle olabilirsiniz. Ya da nadir homoseksüel eğilimli heteroseksüel olabilirsiniz. Kinsey skala testi çözebilirsiniz.

13 eylül 2021 13:24

9. Kızlar biseksuellik terimini tabii ki duydum zaten sorunun içeriğinde de kullandım. Benim kafamı karıştıran tek şey şuydu ki; bir kadına sadece cinsellik gözlüklerini takıp bakıyorum mesela aşık olmuyorum, hoşlanmıyorum, yüzüyle vesaire ilgilenmiyorum. Biseksuel ilişkilerde bile duygusal bir çekim olduğunu düşündüğüm için arafta kalmıştım.

13 eylül 2021 15:06

10. Yav a13 tutturmuşsun sözlüğe ara ara gelip hepiniz biseksüelsiniz tamam mıı? diyip buraları yokluyosun bacım. Yani kime neyi kanıtlamaya çalışıyosun anlamıyorum, niye bu kadar sitem dolusun, ya yeter sal burayı. Kadınlardan romantik olarak hoşkanmıyorum, ekekleri seviyorum bu kadar. Biseksüelim veya heteroyum sana ne! Benim kendimi nasıl tanımladığıma karışamazsın nokta.

13 ocak 2022 20:15