kafamda hiç saçım kalmadı :(((((?

kızlar zaten saç dökülmesi problemim vardı ama son 1 ayda aşşırı döküldü üstten bakınca baya kafa derim görünüyor. her hangi bir dermatolog için randevu bulamadım. doktora gidene kadar ne yapabilirim? gerçekten 3 gündür ağlıyorum 19 yaşındayım daha

1. Anonim1 umarım öyledir en azından çözümü var :(

19 ocak 2021 07:58

2. Anonim 3 gerçekten çıkar mı ya şuan çok kötü çünkü :( teşekkür ederim cevap verdiğin için

19 ocak 2021 08:35

3. T3, t4 ve tsh baktırmanızda fayda var.

19 ocak 2021 08:50

4. a4 +1. bu değerlere de kesinlikle baktırın süslü. ben haşimato hastasıyım tsh değerim yüksek olduğu için ilaç da kullanıyorum aynı zamanda, bende de dökülme çok fazla ama sizdeki gibi açılmaya sebep olacak derecede değil. en son doktora gittiğimde bundan bahsederken doktorum da söylemişti "o kadar dökülüyor ki yer yer açılmalar oluyor" şeklinde. demir, vitamin, b12 gibi değerlerle beraber mutlaka tsh falan da isteyin bence.

19 ocak 2021 08:57

5. Anonim4 ve anonim5 teşekkürler cevaplar için. Söylediğiniz gibi ben de yer yer dökülmeler var en yakın zamanda gitmeye calisacam

19 ocak 2021 09:21

6. Süslü reglin 3.günü hormon testi yaptırın. Ayrıca detaylı olarak vitaminlere, kan değerlerine de bakılsın. Kansızlık yüzünden benim de saçlarım çok dökülüyordu takviyeleri kullanınca saçlarım yeniden kendine geldi. Ayrıca kullandığınız şampuan saç kremi de fazla dökülmesini tetiklemiş olabilir. Farklı bir ürün kullanmaya başlayın. Gece uyumadan önce nazikçe saç diplerine masaj yapın ve tarayın saçlarınızı.

19 ocak 2021 10:33

7. Süslü saçlarına dokunuyor musun? Benim çevremde saç yolma hastalığı olan biri vardı problem bu ise psikiyatriste gidilmeli.

Hormon değerleri de doğru söylenmiş. Gidip test yaptırmalısın.

Çok geçmiş olsun süslü.

19 ocak 2021 11:06

8. Beslenmenizi bir gözden geçirin bence

19 ocak 2021 11:18

9. aynı yaştayız süslüm. benim de 2 sene içerisinde tepem açıldı malesef, değerlerimde hiçbir sorun yok cildiyeci erkek tipi dökülme olduğunu söyledi mezoterapi, prp gibi şeyler önerdi. henüz başlamadım yaptırmaya kafama iğne batırılmasından korktuğum için. kemil iliği kürü vs uyguladım eskiye göre baya toparladı fakat hala gür değil, ama kel de değilim artık. çok takıyordum başlarda hatta arkadaşlarım da sen neden kelsin falan diye soruyordu çok üzülüyodum, günlerce ağladım, otururken sweatshirtlerin kapşonunu kapatıyordum hep. artık barıştım kendimle napalım herkesin de gür saçı olmak zorunda değil diye düşünüyorum. sana önerim önce bir doktora gidip kan değerlerine baktırman, ne kadar erken gidip tedavine başlarsan o kadar iyi sonuç alırsın. canını sıkma değmez her şeyin bir çözümü var neyseki.

19 ocak 2021 13:07

10. Anonim 1 beğenmemiştim geri çekmişim yanlışlıkla herhalde shdusjsnisjd