kaliteli lipbalm

Selam; Aslında dudaklarımda bir sıkıntı yoktu ama buradaki girdileri okudukça özellikle mat ruj sürdükten sonra lipbalm kullanmaya dikkat etmeye başladım çünkü eğer bir ruj çok uzun süre dudağımda kalıyorsa veya gün içinde fazla tazeleniyorsa üst dudağımda yoğun olmak üzere kuruma ve yer yer de deri kalkması yaşıyorum. Babylips kullanıyordum ama gittikçe daha işe yaramaz hale geldi ayrıca renkli bir modelini almıştım maalesef. Makyajını çıkardıktan sonra makyaj suyunun da hasarını giderebilecek, gece gönlüm rahat bir şekilde sürüp yatabileceğim kaliteli bir lip balm önerir misiniz? Zor sürülen rujların altına da kullanabileceğim için renksiz olması taraftarıyım. Bir de öğrenciyim malum, uçmayacak bir şey olursa sevinirim:) ruj formu tercihim ama minik kavanozlara da sempati beslemiyor değilim. Şimdiden teşekkürler.

1. Merhaba ben lip balm delisiyim haliyle çok lip balm denedim :)

Nuxe çok meşhur ama ben memnun kalmadim gramaja vurunda uygun fiyatlı oluyor ama pratiklik açısından ve hijyen açısından kötü :)

Yves rocher dudak kremleri çok güzel ben çok. memnunum.

Eğer spf korumalı bir lip balm istersen lypsyl dudak kremi derim gratiste satılıyor

Ikiside uygun fiyatlı ve ikisi de temiz içerikli ( böyle bir talebin olmasa da bence artı özellik)

24 ağustos 2015 21:59

2. (yazar: beatrix) ya peeling denedim ama diş fırçası mı sert geldi, yeterince sıcak su mu kullanamadım bilmiyorum ama dudaklarım sızladı iki gün.

24 ağustos 2015 22:07

3. Burt's bees lip balm

24 ağustos 2015 22:09

4. nuxe reve de miel lip balmın (kavanozdaki) tedavi edici etkisi çok yüksek ve peeling etkisi de yapıyor. yalnız rujun altında sürmek için uygun değil, gece yatmadan önce kullanabilirsiniz. gün içinde kullanabileceğiniz renksiz standart lip balmlardan da blistex med plus'ı öneririm. ben bunu rujun altına kullanıyorum.

24 ağustos 2015 22:10

5. dış fırçası benim dudaklarımı yoluk yoluk yapıyor. ben dişlerimi fırçaladıktan sonra ( ölü deriler yumuşuyor) yine nemli parmağımla dudaklarımı ovuyorum. kalan ölü deriyi de yumuşak havluyla ovalayarak alıyorum. üzerine de burt's bees'in metollü lip balmını sürüyorum baya kalın bir tabaka. sabah kalktığımda yumuşak ve dolgun dudaklarım oluyor.

24 ağustos 2015 22:47

6. Ben de gecmiste aynı sorundan muzdarip olduğum için pek çok lipbalm denedim. Çoğu kişinin aksine nuxe u yetersiz bulmuştum.

Blistex medplus iyiydi.

Ancak bence daha iyisi pot o miracle. Hani watsons larda rahatlıkla bulabileceğiniz yeşil minik bi metal kutuda olan. Evet elle sürmesi biraz problem ama gece yatarken sürüp sabah iyileşmis halde kalktığım için o kadar kusuru olsun diyorum. %2 nane yağı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bazıları sevmemis ama bence ferahlatici güzel bi ozellik.

Disfircasi işi bence dudak için biraz tahriş edici. Onun yerine Türk Kahvesi veya şeker peeling i daha hassas olabilir.

25 ağustos 2015 21:56