kalyon sertleştirici + base coat + 1 kat siyah oje + top coat fazla mı olur, daha doğrusu kalyon fazla mı?

sb

1. ben hep kalyon + 2 kat oje + top coat sürüyorum. fazla gelmiyor, tirnakta da güzel duruyor ya

24 şubat 2024 22:50

2. süslü öyle problem olmaz da hem base hem kalyon bilemedim ya, çok kat kat mı olur ki? tırnaklarım çok kötü olduğu için 2 günde bir düzenli olarak kullanıyorum kalyonu, oje süreceğim zaman base coat kullanmak için silmem daha mı iyi olur karar veremedim

24 şubat 2024 22:55

3. base neden sürüyorsunuz ki? ben kalyonu yillardir baz olarak kullaniyorum, yeterli geliyor. ojenin rengi daha tok olsun diye base coat yerine bir kat daha oje sürerdim ben olsam

24 şubat 2024 23:00

4. sertleştirici base coat görevi görür gayet süslü o yüzden base coatı atlayıp devam edin bence.

24 şubat 2024 23:01

5. ben kalyonu sadece düz bakım ürünü sanıyordum bu görevi gördüğünü bilmiyordum ya, base coatı da yeni almıştım indirimde diye... mecbur açtığım için kullanırım diye düşünüyorum oje süreceğim zaman Kalyon kullanmam herhalde o zaman, teşekkürler

24 şubat 2024 23:06