kapıya tırnak sıkışması için acile gidilir mi?

çok morardı ve ağrıyor. boşta randevu yok

1. Acil'e randevu mu alınıyor ilk defa duyuyorum ama bir gidip göster süslü. Maske takmayı ihmal etme derim çok kalabalık bu ara hastaneler ve malum salgın

12 ocak 2024 08:00

2. Yok süslü ortapedi bölümünde randevu yok. O yüzden ve canım çok acıyor :(

12 ocak 2024 08:08

3. morarıp şiştiyse ve ağrı varsa yine de bir acile gitmeni öneririm süslü. önemli bir şey de olmayabilir tabii ki ama acil veya değil sağlık hizmeti almak hakkımız neticede. eğer çekincen varsa şöyle düşün; sümüğüm akıyor diye acile gitmiyorsun ki, kapıya parmağın sıkışmış, travmadır bu. o tırnak düşedebilir, allah korusun kangren bile olabilir. belki ufak ve hızlı bir önlem sayesinde bu olasılıkların önüne geçilecek. bunun için acile gitmek utanılacak bir şey değil kesinlikle.

ama benim de uyarım maske takman yönünde olacak, zira şu an gizli bir pandemi yaşıyoruz ve aciller influenza&kovid vakalarıyla dolup taşıyor.

12 ocak 2024 10:47

4. Of aynısı benim başıma da gelmişti. Çok ağrımıştı ya :( git bence.

12 ocak 2024 12:43

5. Süslüler sabah çok erkenden yazmama rağmen cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Gittim müdahale ettiler. Kanı akıtmak gerekiyormuş. O yüzden ağrıyormuş bu kadar. Akıttılar biraz rahatladım. Yine acıyor tabi. Kimse bu acıyı yaşamasın işkence gibi bir şey :(

12 ocak 2024 13:24

6. Bu arada dediğiniz gibi hastane çok doluydu. Maske taktım giderken. Herkes hastalanmış :(

12 ocak 2024 13:25

7. sorudan alakasız ama kanı akıtmak gerekir olayı hep şehir efsanesi babaanneler söyler sanıyordum çok şaşırdım doğru olmasına. geçmiş olsun süslü

12 ocak 2024 20:10

8. A4 süslü tırnak altında biriken kan ağrının asıl sebebiymiş ve o kanı üstten iğne ile akıtarak bölgeyi rahatlattılar. Ben de tırnağı tamamen çekerler diye korkmuştum 🥺

12 ocak 2024 20:41