kapali hava seven insanların ruh hali ?

kızlar ben çoğunluğun aksine kapali ve soğuk havayı seviyorum yani ne zaman yağmur,kar,kış olsa kendimi enerjik hissediyorum ama güneşli havada enerjim çekilmiş gibi asla dışarı çıkmak istemiyorum. bunun ruh hali ile ya da karakterle bir alakası varımdır?

1. aynı bende böyleyim, içine dönük bir insanim ona bagliyorum süslü.

14 eylül 2021 13:06

2. Olabilir süslü, ben de kapalı hava severim ama daha enerjik hissetmiyorum kendimi öyle olunca sessiz sakin depresifliği ve melankoliyi seviyorum kapalı havalarda tam öyle.

14 eylül 2021 13:07

3. Pluviofil (pluviophile), yağmurun yağmasından hoşlanan, yağmurlu havalarda mutlu olan ve yağmur yağdığında huzur bulan insanı ifade etmek için kullanılan terimdir. Bu tür insanlar güneşli havalar yerine kapalı, gri gök yüzü ve özellikle yağmurlu havada mutlu olurlar.

14 eylül 2021 13:11

4. Süslü ben de havanın kapalı olmasını değil sıcak olmamasını seviyorum. Sıcakta hiçbir şey yapamıyorum bu yüzden yaz mevsimini sevmiyorum. İlkbahar ve sonbahar ikilisini verimli buluyorum ahahahha

14 eylül 2021 13:18

5. Ben de öyleyim, yaz ayını da severim ama deniz kenarındaysam, hafif bir esinti varsa, şehirdeysen o kalabalık, nem, nefes alamama durumu beni rahatsız eder, soğuk havada kendimi daha dinç hissederim. Geçiş mevsimlerini çok severim ama kalmadı artık

14 eylül 2021 13:20

6. Ben de güneş açtıkça kendimi depresif hissediyorum, moralim bozuluyor, perdeleri çekiyorum sürekli. Ama fırtına, yağmur, gökyüzü gece gibi kapalı olduğunda her işimi hallediyorum, pencereleri sonuna kadar açıyorum, çok enerjik ve huzurlu oluyorum

14 eylül 2021 13:44

7. yaz bıttıgı ıcın o kadar mutluyum kı. yazın ben ben değilim. kendimi tanıyamıyorum yazın. sımdı bır sakinlik çöktü çok iyiyim, olgunlasmıs hissediyorum.

14 eylül 2021 13:54

8. ayy ne çok varmış böyle süslü ya. yazın gözümü açamıyorum, sıcak ayrı nem ayrı, yapış yapış hissetmek ayrı. gece sıcaktan uyuyamazsın, gündüz güneş başını ağrıtır, ne giyeceğini bilemezsin, klima çarpar ama başka türlü nefes alınmaz.

sonbahar kış öyle mi <3 hava hafif serinlediği gibi camları açar hırkamı giyer öyle otururum evde. nefes alabildiğimi hissederim. yaşama isteği doğuyor içime. kapalı havayı da çok severim güneş gözüme girmeden etrafa bakabildiğim için. elinde termosla serin hatta soğuk havada yürümek... kulaklıkla falan... iyi ki bitti yaz.

14 eylül 2021 15:57

9. Yazdan ve güneşten nefret ediyorum. Yağmurlu günlerde çok mutlu oluyorum. Hava kapalı yağmurlu olsun çayımı kahvemi içeyim bayılırım. İntrovert kişiliğe sahibim yalnızlığa düşkünüm belki onunla alakası vardır. Ayrıca Sonbahar geldiği için kar görmüş sibirya kurtları kadar şenim.

14 eylül 2021 17:43

10. Ben de öyleyim. Kış- sonbahar insanıyım. Ama kışın soğuk bir havada biraz güneş açınca veya uzun bir kıştan sonra bahara erişince o masmavi gökyüzünü özlediğimi fark ediyorum yine de :)

14 eylül 2021 18:31