karantina döneminde işyerinden hoşlandığım çocukla sevgili olduk ama yüzyüze nasıl davranıcam bu kadar rahat bilmiyorum?

ikimiz de gergin ve soğuk tipleriz. yazışırken mükemmel her şey, gerçek dünyamızı yansıtabiliyoruz ama telefonda konuşurken böyle tıkanıyoruz. yüzyüzeyken de aynısı olacak. çok korkuyorum her şey berbat olacak diye. kızlar aynı durumda olanlar var mı benim gibi? sonradan düzeltebildiniz, neler yaptınız?

1. İşin zor süslü ayrıldığınızda nasıl davranıcaksınız ikiniz de gerginse

8 mayıs 2020 12:02

2. kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama zaten ayrılacağım işten 1 yıl içinde, bu yüzden sorun etmedim. olur sa bi sıkıntı çıkarsa istifa eder giderim, iş için sıkıntı yok bende ama size katılıyorum ben de uzun vadeli bi yer olsaydı teşebbüs etmezdim bile

yine de bazı tanıdıklarım var işyerinden tanışıp evlenen, o kadar da kötü bi şey olmasa gerek.

8 mayıs 2020 12:06

3. Yüzyüze nasil davranicam diye kara kara dusunuyorsan o iliskiye iliski demem..... Normalde böyle seyleri problem etmezsin kendiliğinden akar zaten

8 mayıs 2020 12:15

4. Kizlar turkiyede rahat erkek bulursunuz ama is bulamazsiniz. Yanlis anlama hoslanmissin ama dikkat et gene de

8 mayıs 2020 13:23

5. Artık alışkanlıklarımız değiştiği için herkes yazışırken çok rahat. Çünkü o an düşünüp taşınıyorsun düzeltiyorsun silip baştan yazıyorsun falan. Ama konuşurken geri alma fırsatın yok. İnsanın çekinmesi çok doğal aman yanlış bir şey söylersem ya da yanlış anlarsa diye. Heyecandan da tutukluk olabiliyor. O yüzden zaman verin derim süslü. Özellikle gergin insanlarsanız iş dışında zaman geçirdikçe konuştukça falan açılırsınız belki. Valla eskiden ben de iş önemli şekerim aman iş yerinden biriyle olmasın tadımız kaçmasın derdim ama şu devirde eli yüzü düzgün anlaşabildiğin iyi birini bulmak yeni iş bulmaktan bile zor. Bu riske değer. Eğer ters bir durum olursa iş bulur çıkarsınız en kötü dediğiniz gibi.

8 mayıs 2020 14:13

6. İş yerinden flörtüm de sevgilim de oldu, hiç pişmanlığını yaşamadım valla. Neden bu kadar abartılmış anlamadım. Bizim iş yerinde evlenen ce nişanlananlar bile var. Ayrıldıktan sonra da dünyanın sonu gelmedi, herkes hayatına devam ediyor. Aynı iş yerinde çalışıp etkilenmek aşırı normal.

Gerginliğinizi anlıyorum. Bence sevgili olduktan sonra ilk kez karşılaşma fikri ve o karşılaşmada elinizin ayağınıza dolaşması da aşırı sevimli görünüyor. Hafif bir tebessüm işi kurtaracaktır.

Sevgisini herkesin içinde göstermeyen biri sevmiyordur minvalindeki fikirlere de katılmıyorum. Ne o öyle mıçmıç

8 mayıs 2020 14:23

7. anonim 9 evet ben de iş yerinden tanışıp evlenen pek çok insan gördüm. ayrılık durumu cidden sıkıntı olurdu ama artık herkes medeni insan, yaşlar ilerlediği için sorunsuz bir şekilde bitiyor bu ilişkiler bence.

ikimiz de çekingeniz biraz bundan kaynaklı o gerginlik. acaba nasıl davranacak tedirginliği biraz. bilmiyorum ya bu işlerde pek iyi değilim. bu zamana kadarki ilişkilerimde sadece 1 tanesinde iyi bir uyum yakalayabildim, onda da aynı evde falan yaşamaya başlamıştık. şimdi aile evindeyim, baskıcı bir ailem yok ama ne bileyim bi huzursuzluk oluyor rahat olamıyorum. öyle işte süslüler ya.

8 mayıs 2020 14:54