kariyer net kullanan susluler , bir basvuru yapınca şirket özgeçmişi görüntüleyip dönüş yapmadiysa bakıp geçmiş demek midir ?

merhaba yeni mezunum ve ilk kez iş arıyorum. 15000 civarı başvurulu bir ilanda özgeçmişim birkaç gün önce görüntülendi ülke geneli şubelere alım yapılacak , tek eleman değil yani. ( diğerlerinde görüntülenmemistim bile.) ama 3-4 gündür herhangi bir dönüş olmadi, şirketler özgeçmişi görüntüleyince direk mı dönüs yapar , istediğim bir işti boşuna ümitlenmeyeyim diye soruyorum :)

1. süslü ikisi de ihtimal. dönedebilir dönmeyedebilirler. Bir şirket 3 aydır ayda 3 defa periyodik cv.mi görüntülüyor. Hevesle dönecekleri günü bekliyorum ama malesef bir dönüş olmadı. Baktılarsa önemli kriterlerden bir ya da ikisini sağlıyorsundur ama bu çağıracakları anlamına gelmiyor malesef.

1 kasım 2019 10:28

2. Bana da sürekli bakan bir banka vardı ayda 3-4 defa. Şu sıralar hiç bakmıyor. Mülakat daveti almadım. Ben farklı bir pozisyonda mülakata gittikten sonra olmuştu bu durum. O pozisyona başvuru yapmamıştım. Mülakat için uygun aday değildim ve farklı pozisyonlarda başarılı olabilirsin başvur demişti yönlendirme yapmıştı. O sıra pek uygun pozisyon yoktu. Başvuruma istinaden bakmamıştı yani.

1 kasım 2019 11:56

3. Bakıp gecmis demektir.sonradan dönenle hic karsilasmadim.goruntuler goruntulemez ariyorlar.bir de 4-5 defa goruntuleyip aramayanlar var.ikcılar mudurlerine de danışip ariyorlarmis mudurler falan da goruntuleyip aramamaya karar verebiliyormuş.

1 kasım 2019 15:10