katarakt ameliyati devlette olunur mu sizce yoksa özel hastanede olmak daha mı iyi olur ?

annem olacak. zaten sadece tek gözü görüyor o yüzden daha da önemli arkadaşlar.

1. Çevremde devlette olan çok kişi var gayet de memnunlar. Fakat hastaneden hastaneye de değişir tabi. Araştırmanız lazım. Bir de lazerle yapmaları daha iyi onu da sorun

7 eylül 2021 18:56

2. Anladim süslü çok sagolun. Biz istanbul'dayiz. İstanbul'da tavsiyesi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

7 eylül 2021 19:15

3. Babam özel bir göz hastanesinde oldu çok memnun.

Devlette muayenede bile saçma sapan davranmışlardı, ameliyat özensiz olur diye korkup özelde yaptırmıştık. Her şeyiyle çok memnun kaldık.

7 eylül 2021 19:32

4. 92 yaşındaki anneanneme yaptırmıştık 2 yıl önce çok da zor bi ameliyattı Kataraktı çok kalınlaşmış çünkü iki evrede yaptı ameliyatı doktor. Önce kendi merceğini aldı yaklaşık 3 ay sonra da yeni merceği taktı. Özel hastanede yaptırmıştık biz çünkü devlet hastanesinde riske atmak istememiştik.

7 eylül 2021 19:38

5. (yazar: gidelimburalardan) aslında doktor araştırmaya çalışıyorum ama hangi kanallardan doktorlar hakkında bilgi bulabilirim bilemiyorum. O yüzden belki buradan yönlendiren olur diye umut ediyorum.

Anonim 3 siz hangi doktora oldunuz acaba ? İstanbul'da misiniz

7 eylül 2021 19:40

6. Bu arada istanbulda yaptırdık ameliyatı. Ameliyatı yapan doktor daha önce benim de göz içi mercek ameliyatımı yapmıştı.

7 eylül 2021 19:40

7. Anonim 4 cevabınız için çok teşekkür ederim, siz hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız acaba. Bir de kaç paraya mal oldu tüm süreç ortalama.

7 eylül 2021 19:54

8. Ankarada dünya göz hastanesi süslü

7 eylül 2021 20:02

9. Anonim 3, siz ne kadara yaptırdınız ameliyatı acaba?

7 eylül 2021 21:00

10. Süslü imkanınız varsa sakarya medar hastanesinde ufuk ürdem. Eğer gidemem derseniz devlette ise kuledibi göz hastanesi randevu bulabilirseniz doktorları iyidir.Ufuk beyde asistanlığını burada yapmış ve göz alanında iyi bir doktor.

8 eylül 2021 01:30