kendinizi çok kötü hissettiğinizde neler yapıyorsunuz?

1. sevdiğim ama ilişkimin olmadığı bir insan var, onunla bazı ciddi tartışmalar yaşadık. tek yaşıyorum ve 3 gündür kendimi aşırı kötü hissediyorum. öyle bir durum ki sanki hayat durdu, evde ruh gibiyim. elim ayağım kalkmıyor. uyuyamıyorum bir şey yemek istemiyorum. alkol alıyorum sürekli. kendimi toparlamam lazım. siz böyle kötü hissettiğinizde neler iyi geliyor? ev de rezalet durumda bu arada. sürekli tartışmayı düşünüp kafayı yiyorum. bir şey izleyemiyorum bile kafam almıyor. hayattan koptum sanki. dertleşmek isteyen var mı?

27 aralık 2020 09:46

2. İçim çıkana kadar ağlıyorum, kendimi yerden yere atıp duvar yumruklamalı ortalık dağıtmalı şekilde. Sonra ortalığı falan topluyorum yavaş yavaş ağlayarak. En son artık duş alıyorum, saçımı falan kuruturken iyice sakinlesmis oluyorum.

27 aralık 2020 10:10

3. Benim de birkaç ay önce erkek arkadaşımın annesi yüzünden 2 gün kala nişanım iptal oldu, onu hatırladıkça sinirden ağlıyorum süslü.

27 aralık 2020 10:11

4. bir insan için kendini bu kadar harap edenleri hiç anlayamıyorum, hayatta senden daha değerli ne var ki yemeden içmeden kesilecek kadar bu kadar üzülüyorsun? yapman gereken ilk önce silkelenip kendine gelmen

27 aralık 2020 10:35

5. Iliskiniz olmayan insanla ciddi tartismalara girebiliyorsaniz iliskiniz olsa da yurumezmis oyle dusunun. Yani zaten biriyle tartisacak kadar bir yakinliginiz varsa ama iliski olmuyorsa sonrasinda da olmayacaktir. Su an buyuk ihtimalle sokaga cikma yasagi ve evde yalniz olmanizla birlikte daha da tetiklendi. Ben hic bir sorunum yokken bile evde yalniz cok bunalabiliyorum haftasonlari. Boyle durumlarda ben genelde uyurum. Uyuyamiyorsam da kendimi yoracak ve uykumu getirecek bir seyler yaparim. Deli gibi temizlik olabilir, icim cikana kadar aglamak olabilir, masturbasyon olabilir. Uyuyup uyandiktan sonra da isime gucume bakarim.

27 aralık 2020 10:53

6. teşekkürler süslüler. Ağlayabilsem keşke ağlayamıyorum bile ruh gibiyim tüm dünya başıma yıkılmış gibi, saçma biliyorum ama neden böyle oldum anlamıyorum. aşırı sigara içiyorum zaten sürekli. yapabildiğim tek şey bu sanırım. temizlik yapmayı deneyeyim bari.

27 aralık 2020 12:18

7. bir 12 saat uyuyorum.Sonra müzik,dizi,kişisel bakım veya yeterince iyisem kitap okuyorum.Bir 12 saatlik uyku her şeyi çözüyor bende.

27 aralık 2020 12:23

8. şu an tamamen aynı durumdayız. birbirimize soğuk yapıp duruyoruz. moralim bozuk evi temizlesem biraz iyi gelecek ama hiç kendimde değilim. sabah nöbetten geldim duş alıp uyudum şimdi de yemek yedim bana mısın demedi...

27 aralık 2020 16:59

9. süslü üzgünüm :( ben evi temizledim bana iyi geldi hadi sen de yap.

27 aralık 2020 17:02

10. Dışarı çıkıyorum. Kafamı boşaltıyorum sonra eve gelip içimde kalan ne var ne yok yazıyorum. Sonra yemek yiyip bir iki saat sitcom izliyorum. İyileştirmediği sıkıntım olmadı swh

28 aralık 2020 01:03