kendinizle aynı boyda biriyle birlikte olur musunuz?

tabii ki kişiliği önemli vs ama fiziksel özellikler konusunda fikrinizi merak ettim süslüler. daha her şeyin başında sevgili falan olmamışken olumsuz bakmanıza neden olur mu gibi şeyler?

1. benim için bir önemi yok.

26 ağustos 2018 15:11

2. Yani ben biraz ilerisi için düşünüyorum, çocuklarım için diye :dd kafamı karıştırıyor bu konu o yüzden. Hayatımda herhangi biri yokken hep kendimden uzun olur falan diyordum başka fiziksel beklentim yoktu. Şimdi olma ihtimali var ama bu beni itiyor mu emin değilim

26 ağustos 2018 15:17

3. Ben olmam, yani fiziksel görünüşün herkes için önemli olduğunu düşünüyorum. Önemsemeden ilişkiye başlasam bile sonradan sorun olur gibi geliyor

26 ağustos 2018 15:17

4. çocuklar için düşünmeniz falan çok alakasız bence. annem 1.50 babam 1.70 ama ben 1.63üm. ayrıca 12 yaşındaki kız kardeşim 1.53

ha tabi 1.70 ten uzunsanız ve çocuklarınızın da öyle olmasını istiyorsanız orasını bilemem. ama yukarda yazdığım boyların gayet de ortalama boyda çocuğu oluyor.

26 ağustos 2018 15:25

5. Son süslüm benim boyum 170-172 civarında

26 ağustos 2018 15:26

6. Ben de sevgilim de 176'yiz. Neden olumsuz bakmamiz gerekiyor cok anlayamadim. Ayni boyda ciftler gorunce bana gayet guzel geliyor. Topuklu nedir, nasil giyilir tamamen unutsam da...

26 ağustos 2018 15:29

7. 176 olan süslüm, sizin gibi olsam tereddüt etmezdim de, erkekte 1.70 kısa bence. Yani genetik olarak tam nasıl etkiler bilmiyorum ama çocuklarım niye kısa olduk diye hesap sorsun istemem.

26 ağustos 2018 15:32

8. Bir de topuklu mevzusu var tabii haklısınız :)

26 ağustos 2018 15:33

9. Benim boyum 180 :D benden uzun sevgilim olmadi kisasi oldu onun harici hep ayni boydaydik.boya gelene kadar o kadar cok sey var ki acikcasi.boyu ayni olsa yeter diyorum hatta waow oluyor benim icin.

26 ağustos 2018 15:35

10. Boyum 1.73.aynı boy tamam ama daha kısası olmaz.

26 ağustos 2018 15:53