kimseyle beraber olmadığımı öğrenince ben seni üzerim demeleri?

bir sorunun altında görünce aklıma geldi, bana hep bunu yapıyorlar. flörtün başında ilgiler, sürekli görüşmek istemeler. öğrenince ben seni üzerim tripleri. hayır bana kimse aşık olamıyor mu dicem ama daha tanımaya çalışmadan seni üzerim ayaklarına giriyorlar nasıl tanıyıp sevecekler. siz yaşıyor musunuz bunu?

1. Honest seni üzmez

29 şubat 2020 20:16

2. yaşıyorum yaşamayan tanıdıklarımlarımda bir şeyler yaşayınca ilgisi erkeğin azalıyor bu seferde benden çok şey bekleme ilişki düşünmüyoruma evriliyor.bir şey kaybetmiyosun salla geç önüne bak

29 şubat 2020 20:16

3. Peki ben ne zaman sevileceğim anonim 2 :(

29 şubat 2020 20:17

4. Honest sizi üzmez derken bana mı laf sokuyorsunuz anlayamadım anonim 1.

29 şubat 2020 20:20

5. karşındaki adam seni sevmeden bence yakınlaşma ve kimseyle beraberlik yaşamadıgını söyleme.gerekli hoşlaşma olursa takmayacaktır hatta hoşuna bile gider şanslı hisseder.ergenliğini atlatmış uçkuru peşinde koşmayan baska birini bulursun ya da dene geç.

29 şubat 2020 20:21

6. Bu devirde sevgi diye bir şey kalmadı. Etrafınıza bir bakın her şey meta ve sadece tüketilmek için var bizler ise hayatlarımızı onları elde etmek üzerine kurduk. Kimse bu tip şeyler beklemesin hayattan.

29 şubat 2020 20:21

7. Anonim 2 haklısın, ben söylemiyorum tabii durduk yere ama ağız arıyorlar hemen yalan da söyleyemem yani yattım diye. Zaten insan eleye eleye insan kalmadı sorma. Anonim 4, ben mi çok şey bekliyorum sevilmek isteyerek, etrafa bakılıyorum çok sevilenler var.

29 şubat 2020 20:23

8. büyük şehirlerde böyle mi oluyor acaba. şimdiye kadar flörtlerimle böyle muhabbet olmadı hiç.

29 şubat 2020 20:26

9. internetten mi tanısıyorsun bu tip adamlarla?

29 şubat 2020 20:28

10. Anonim 5, olabilir belki. Anonim 2, yok tanıdığım insanlarda oldu bu.

29 şubat 2020 20:29