kirpiklerim koptu!!!!!! daha önce başına gelen var mı?

bu sabah her zamanki gibi yaklaşık bir senedir kullandığım kirpik kıvırıcıyla kirpiklerimi kıvırırken bir anda elimden kaydı ve gözümde bir ağrı hissettim. sonra kirpoik kıvırıcıya baktığımda bütün kirpiklerimin orada olduğunu gördüm! şuan gözümün birinde hiç kirpik yok. kirpikler köklerinden kopmuş. daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? acaba kirpiklerim yeniden çıkar mı?

1. teşekkür ederim süslüler :( kirpik kıvırıcıyı çöpe atmaya gidiyorum ben :(

8 ocak 2019 11:41

2. Benim kirpik kıvırıcı fobimin başlıca sebebi.😱😱😱çok geçmiş olsun umarım hemen uzar🙏

8 ocak 2019 11:49

3. Benim lisede bir arkadaşımın kopmuştu sonra çıktı. Bu yüzden kullanmıyorum işte bu aleti

8 ocak 2019 11:51

4. yaklaşık üç yıldır her gün kirpiklerimi kıvırıyordum ama böyle bir şey olabileceği hiç aklıma gelmemişti. hatta kirpik kıvırmaktan korkanları da hiç anlamıyordum. bir daha asla ama asla kullanmam :( tabi kirpiklerim yeniden çıkarsa :(

8 ocak 2019 11:55

5. Süslüm geçmiş mavala markasının kirpik serumunu kullanabilirsin ancak doktora gitmekte fayda var

8 ocak 2019 11:58

6. serum tavsiyesi için teşekkürler süslüm :)

8 ocak 2019 12:27

7. Hangi markayı kullanıyordunuz

8 ocak 2019 15:38

8. kirpik uzayan bir sey suslum, emin ol uzar. Sadece ne kadar zamanda uzar orasi muallak, serum yag vs sur sabah aksam.

8 ocak 2019 16:35

9. çok fazla zorlamadım ve birkaç senedir kirpiklerimi kıvırıyorum acemi de sayılmam. nasıl olduğunu ben de anlamadım bir anda elimden kaydı ve göz kapağım yırtılmış gibi bir acı hissettim. sonra bir baktım kirpiklerim kıvırıcının üstünde :(( neyse durumu kabullendim artık. daha önce başına gelenler kirpiklerinin yeniden çıktığını yazmış. bir süre takma kirpikle idare edeceğim ve badem yağı falan kullanacağım bir an önce çıkması için. umarım başka kimsenin başına gelmez. elleriniz kremliyken falan sakın kullanmayın. anlık bir şey hiç anlamıyorsunuz bile. bir saniye içinde kirpiklerim kökünden koptu ağda yapılmış gibi :/

8 ocak 2019 16:37

10. süslü içim çekildi okurken, çok geçmiş olsun.

8 ocak 2019 16:43