1. yoo değil. o tarz bir hastalığı yok bence kendisinin.
evlendikten sonra pembe buna hala hamile kalamadın, doğa hemen kalmıştı. çocuğun mu olmuyor senin diye laf soktu. pembe erkek bebek yapman gerek falan da demişti. pembeye gıcığı o yüzden.
nilay açığını buldu, ifşaladı o yüzden ona gıcık. kocasını aldatmış gibi gösterecek planların peşinde koştu.
fatihe takıntısı da aşktan ya da herhangi bi psikolojik rahatsızlıktan değil. hayatı boyunca her şeyi elde etmiş. kocasının onunla evlenerek sınıf atladığını düşünecek kadar ben merkezli ve kendini beğenmiş birinin kendisini istememesini, eski karısını tercih etmesini ya da peşinde pervane olmamasını kendien yediremiyor.
hiçbir rahatsızlığı olduğunu düşünmüyorum karakterin. tamamen şımarıklık ve kendini beğenmişlikten kaynaklı. tam türk filmlerinde aşırı zengini her şeyi elde etmiş, hiç kaybetmemiş ve çok güzel olmasına rağmen sevdiği erkek ya da tercih ettiği erkek tarafından istenmediği için erkeğini sevdiğini kötü yola düşüren, tecavüz ettiren kadın karakteri gibi yazılıyor.
herkes neyin intikamını alıyor bu kadın ne yaşadı falan diyor da. küçük küçük laf sokmaların etkisi onda çok büyük oldu hep. kompleksli çünkü.