kizlar sevgilim ozur diledi ama simdi ne yapsam bilemedim?

bir sikinti olunca konusmak yerine telefonu kapatip sakinlestikten sonra bir sey olmamis gibi devam ediyor bense tam tersiyim bir sorun varsa o an konusup sinirli uzgun uyumayi sevmiyorum. dun yine bu sebepten telefonu kapattik ancak gece dayanamadim geri yazdim artik ben de ugrasmayacagim vs tarzi sevgilim ozur diledi haksiz oldugunu bildigini de soyledi sabah da aradi baya konusmaya calisti ama icimden gelmedi acikcasi kapattim telefonu bes dakika falan sonra. sizce simdi geri arayayim mi? biz en son konustugumuzdan beri wp girmemis bi isi vardi. yoksa dun gece o kadar artik ugrasmayacagim dedikten sonra aramam sacma mi olur?

1. offf en sevmediğim içine osurmuş diye tabir ettiğim erkek tipi. hiçbir sorunu çözmez, hep üzerini kapatır, karşıdakini kanser edene kadar uğraşır, galesiz, kifateysiz bir tip. koy kapıya.

9 haziran 2021 15:25

2. sinirliylen konusup seni uzmektense bir sure konusmam daha iyi diyor suslum bilmiyorum bana bu dusunce cok ters geliyor :((

9 haziran 2021 15:26

3. evet ama sonrasında kalıcı ve etkin bir şekilde çözüyor mu, kendiliğinden bu konuyu konuşmanız gerektiği konusunda bir çaba sarf ediyor mu? hayır. hiç kendini yormadığına kalıbımı basarım. hep halının altına süpür gitsin.

9 haziran 2021 15:32

4. Bazı insanlar öyledir yaa. Kavga sevmez. Benim eşim de sevgiliyken böyleydi. Tartışmaz kavga etmezdi, ben kavga etmeye çalışırdım. Onun böyle olmaması beni de sakinleştirdi. İyi geldi bana. Kötü şeyler söylemek yerine sakinleşip daha sonra konuşmak kötü bir şey değil. Onun da sorunlarla baş etme yöntemi bu demek ki. ben de sinirli üzgün uyumaya dayanamıyordum ama zamanla işte bende de öyle sinir kalmadı. Yersiz öfkeden uzaklaştırdı bu tutum beni. Bir problem yaşamış da olsak, içimde öfkeyi büyütmediğinden huzurlu uyuyordum. Anlatabildim mi bilmiyorum:) kavgacı olmaması olumlu bir özellik olabilir yani.

9 haziran 2021 15:49

5. Birbirinizi kırmamak adına sakinleştikten sonra konuşup çözüyorsanız sorun yok. Ama sakinleşmeyi bekleyip hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsanız o ilişki yürümez. Ne kadar aşık olursanız olun yürümez. Yürütmeye çalışırsanız hayatınızı çürütürsünüz sinir hastası olursunuz. Kendimden biliyorum. Bir insanla sorunlara yaklaşımınız, sorunları çözme tarzınız benzer değilse o insanla ilişki yaşamak çok yıpratıcı oluyor. Siz iletişim kurmaya ve sorunu o an halletmeye çalışırken karşı taraf sakinleşmeyi bekleyip bir daha da o konuyu anmıyorsa olmaz yani boşuna çabalamayın. Biriniz hemen konuşmak isterken diğeriniz sakinleştikten sonra konuşmak istese bir şekilde orta yol bulunabilir. Ama bu şekilde karşı taraf iletişimden, sorunlardan sürekli kaçınca siz kendinizden ödün vermiş ve yıpranmış oluyorsunuz. Bu da zamanla aşkı da bitirir sevgiyi de. İletişim olmadan olmuyor. Ciddi ciddi konuşun, hala böyle devam ediyorsa da yol verin.

9 haziran 2021 16:42

6. ayrildik kizlar