Bunun oğlak kadını koç erkeği versiyonunu yaşıyorum. Cinsellik falan müthiş de kavga ettiysek sırf inadımızdan barışmamak için kendimizi yırtıyoruz.
İnat kötü inat. Çok çarpışıyoruz.
30 ocak 2018 12:41
Bilmez miyim :( inat bizde de çok kötü. 2 sene o söylesin dedik inat ettik bekledik ve hala da kimse adam akıllı söylememiştir o lafı. İlk o söyliycek
30 ocak 2018 13:10
Oğlak erkeği Asla koça ve onun enerjisine yetişemez onun kadar olamaz. bunu da kompleks yapar. Kompleks de bi ilişkiyi çekilmez kılar.
30 ocak 2018 14:03
ben koç burcuyum, eşim oğlak burcu. 7 yıldan uzun süredir birlikteyiz, yaklaşık 2 yıldır da evliyiz. biz mutluyuz açıkçası, ikimiz de mantık insanı olduğumuz için öyle saçma sapan kavgalar etmeyiz, daha çok huzur var bizim ilişkimizde. hatta arkadaşlarımız bizimle dalga geçerler, sizinkisi mantık ilişkisi diye:) bir kere büyük bir kavgayla ayrıldık, 2-3 ay içerisinde de barışmıştık, ilişkimizin ilk yılındaydı. genel olarak öyle çok iç içe bir ilişkimiz yoktur, eşim de ben de pek hoşlanmıyoruz öyle ilişkilerden. bana çok yorucu geliyor açıkçası. gün içerisinde zaten çalışıyoruz, bir kere konuşuruz, ya da mesajlaşırız ancak öyle saatlerce değil. akşam da eve gidince mutlaka birlikte yemek yeriz. genelde bi dizi-film izleyip sonra herkes kendi halinde takılır. ben kitap okurum, başka bişeyler izlerim. o da bilgisayarda oyun oynar. bazen onun oyun turnuvaları oluyor, o akşam sırf oyunda oluyor. ben de kendi kendime takılıyorum. ya da bazen benim dışarda programım oluyor, o evde yalnız oluyor. dediğim gibi biz öyle sürekli diz dize oturan tiplerden değiliz.
bütün bunları anlattım ama burcun yanında biraz da karakter meselesi bu işler. umarım siz de mutlu olursunuz:)
30 ocak 2018 14:31
@iset söylediğiniz çok mantıklı. İlk başta çok iç içe bi ilişki götürmeye çalıştık. Olmadı yapamadık. Şiddetli (inat dolu) bi şekilde ayrıldık. Aylar boyunca konuşmadık ama hep uzaktan birbirimizi izleyip kontrol ediyoduk. İyi mi değil miyiz diye. Böylesinin iyi geldiğini fark edince tekrar konuşmaya başladık. Şimdi özellikle çok görüşmediğimiz/arayıp sormadığımız ama okulda birbirimizi gördüğümüzde (ortak dersimiz fazla) vakit geçirdiğimiz bi ilişkimiz var ve şimdilik iyi gibiyiz. Zaten haftanın 7 günü okuldayız ve bi şekilde görüyoruz birbirimizi.