kolay rapor alma yöntemi ?

ne demek lazım

1. bel ağrısı diye duymuştum.

3 aralık 2021 08:13

2. En basiti ishal bana kalırsa. 10 kere kakasını yapan biri işe nasıl gidebilir? Karın ağrısı, bulantı-kusma da cabası. Akşam tavuk yemişsinizdir ve olaylar gelişir. Kıps.

3 aralık 2021 08:18

3. teşekkürler süslüler bel boyun ağrısı mantıklı geldi. ishal de aklıma geldi ama zehirlenme diyerek önce test isteme ihtimali de var

3 aralık 2021 08:19

4. Adet sancısı sebebiyle şiddetli karın ağrısı ve özel hastaneden alırsan daha kolay olur.

3 aralık 2021 09:02

5. Son süslü aynısı bana da olmuştu. Gece ağrıdan acillik oldum, sonuçta 18 senedir adet oluyordum ama ilk kez olmuştu boyle bir şey. Aynısı bana da söyledi. Aynı günün sabahı ders anlatırken şak diye bayıldım rezil oldum. Kistim vardı, patlamış maalesef, acil ameliyata aldılar.

3 aralık 2021 09:12

6. evet hile iyi bir şey değil ama ne yazık ki hiçbir hakkımız yok, köle gibi kullanılıyoruz karşılığı yok. kimsenin umrunda değil bir derdin mi var, hasta mısın, yıpranmış mısın mecburen almak zorundayım.

3 aralık 2021 10:33

7. sahtekarlıktan başka bir şey değil. inşallah alamazsınız. bazıları raporu 'izin hakkı' sanıyor hatta

3 aralık 2021 10:34

8. İnsanlar ne koşulda çalışıyor bilmiyormuş gibi konuşmayın lütfen ya. Ben babamın ölümünü okulda haber aldım, apar topar gittim. Sabahti, o gün ikindide kaldırdık cenazeyi. Müdür beni arayıp ertesi gün işimin basinda olmamı istedi. 3 gün izin hakkım vardı oysaki yakınımın vefatında. Benim gibi milyonlar var bu ülkede.

3 aralık 2021 10:45

9. İshal diye gelen hastadan gayta örneği isterim rapor vermeden önce. Baş boyun bel ağrısıyla gelen hastaya kas gevşetici veririm. Uygun tedaviyle bir süreliğine kesilmeyecek ağrı yok. Kesilmiyorsa zaten ileri tetkik gerekir altta yatan sebebi bulmak için. Hele mens ağrısı zaten kontrol altına alınabilir bir ağrı tipidir asla raporu haketmez.  Bunların hiçbiri rapor endikasyonu değil.

O kadar çok ergen gördük ki okulu kırıp rapor isteyen, yemeyiz bunları.. rapor veren doktor da bunla mı uğraşcam ya deyip yemiş gibi davranıyordur.

3 aralık 2021 10:46

10. Şu regl olayını bizim kadar abartan kezbanlar sayesinde yildim yildim ya bir kadın olarak Ukrayna Bosna Hersek Hırvatistan Bulgaristan İtalya vb ülkelere gittim yok yok böyle bir şey. Jinekologa gideceksin muayene olacaksın kist var mı yok mu sonra düzenli doğum kontrol hapı verecekler bir hastalığın yoksa kullanacaksin ilave olarak potasyum kullanacaksin sıcak su torbası var düzenli spor yapacaksın. Ben de şiddetli ağrılarımdan 18 yaşında kurtuldum şimdi ağrım yok denecek kadar az ve bu bir rapor sebebi değil. Anonim12+

3 aralık 2021 13:52