yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    2 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kombin önerisi

    kızlar addax'tan şu (link: http://www.addax.com.tr/Haki-Pileli-Kadife-Pantolon-PN7152_69497.html ) pantolonu aldım. ama nasıl kombinleyecegimi bilemedim. ben bileklerim gorunsun istemiyorum. zaten bende de uzun duruyor mankendeki gibi kisa degil. ayakkabilarimin ustunu kapatsin yani. nasi kombinleyebilirim bu pantolonu ayakkabi ve uzerine onerilerinizi merak ediyorum. oyle aykiri bir tarzim yok. bileklerin gorunsun icine borda corap giy diyen bir arkadasim oldu da o yuzden soyluyorum. modern ve temiz bir goruntu istedigim. bol bir kazak alip icine vermeyi dusundum ama emin olamadim. cok kapali bogazli bir sey giydim bogdu sanki. bilemedim ya. bir de su kirmizi kadife ceketi aldim (link: https://www.google.com.tr/search?q=kırmızı+kadife+ceket+bershka&client=ms-android-samsung&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjtsLr5iabRAhWJthoKHWYJCzAQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=ApwAkVkYjGDWdM%3A ) ama kisin nasil giyecegim ondan da emin degilim. tek basina giysem usurum cunku cok ince. montun icine de giyilir mi, abes olur mu onun icin de fikirlerinizi belirtirseniz sevinecegim. cok sacma sorular oldu ama giyim konusunda kendime cok guvenemiyorum. burdan cok guzel oneriler cikacagina emin oldugum icin size sormak istedim.

    1. Çok klasik ama böyle pantolonları beyaz salaş gömleklerle çok yakıştırıyorum (pantolonun içine koyarak) üstüne de gösterişli kolyelerle şık oluyor. Bir de üstteki anonimin dediği gibi bol bi kazak ve altından sarkan şifonlarla çok hoş oluyor. Pinterestten falan bakın isterseniz çok güzel kombin önerileri bulabilirsiniz güzel bir seçim yapmışsınız :)

    3 ocak 2017 17:37

    2. sevgili (yazar: bambiys ) ve anonim, onerilerinizi icin cok tesekkur ederim. hepsi cok hosuma gitti. pinterest yuklememistim onu da yukleyip bakayim. onerilerinizi deneyecegim :)

    4 ocak 2017 18:22