kore cilt bakım ürünleri kulllananlar bir bakabilir mi?

selam kızlar. aranızda innisfree, mizon, laneige, etude house, nature rebuplic, missha vs. ürünlerini kullanıp verim alabilen var mı? varsa hangi ürünlerden memnun kaldınız? bu aralar kore cilt bakım ürünlerine taktım ve deneyimlerinize göre bir alışveriş yapmak istiyorum. daha önce bu soruyu soran olmuş ama doğru düzgün cevaplar gelmemiş. belki şimdi aranızda deneyimleyenler olmuştur. ilgim cilt bakım ürünlerine. serumlar, maskeler, kremler vs. gibi.

1. Cevabınız için çok teşekkür ederim sevgili (yazar: agent)

Yurtdışında yaşadığımdan ötürü bu markalara daha uygun fiyatlı ulaşabiliyorum. Çok fazla forum gezdim bu konuyla alakalı ve yazdığım markalar öne çıkmış hep ve genellikle olumlu yorumlar yazılmış. Benim de aklımda güneş kremleri var cilt bakımından sonra. Siz de diyorsanız iyiler, kesinlikle bakacağım.

9 mart 2018 13:17

2. Benim de aldığım ilk set dr. Jart oldu açıkçası. Sephoradan 4lü bir seti 19 euroya aldım çok fazla beklenti içine girmeden ama ben de memnun kaldım. Fiyat/performans oranı tahmin ettiğimden yüksek çıktı. Soruda yazdığım markalar ise biraz daha kenarda köşede kalmış ama bloglarda öne çıkan markalar. Tabi sadece bloglarda gördüm diye almayı da istemiyorum. O yüzden bir sorayım dedim, belki bir bilen çıkar.

9 mart 2018 13:24

3. Çok sağolun! Belif ve sk-ii markasını ilk defa duyuyorum. Kesinlikle onlara da bakacağım.

9 mart 2018 13:42

4. cosrx, belif, dr jart, mediheal, banila co. markalarini kullandim. mediheal'in kagit maskeleri gercekten cok guzel. banila co. markasinin yag makyaj temizleyicisini kullaniyorum ve tek gecerim. cosrx ilk basta kullandigimda verim aldim ama 6-8 ay sonrasinda verim almamaya basladim ve biraktim. cildim alisti sanirim. ancak light nemlendiricisi cok guzel. hafif birsey ariyorsaniz bakabilirsiniz.

belif markasinin cesitli bircok urununu kullandim. goz alti kremlerinde basarili bir marka, bolca nem veriyor. tonikleri cok basarili, her cilt tipine uygun, itire etmeyen herbal tonikler. ancak tonik kullanmayi biraktigim icin devam etmiyorum.

dr jart. maskeleri, nemlendiricilerini kullandim ve hala kullaniyorum. basarili bir marka. yagli cildime ceramide serisi bile sivilce yapmadi, gozeneklerimi tikamadi.

bir kac tane daha kullandigim marka var isimlerini hatirlamiyorum, bir tanesi siyah nokta temizleyici black rubber stick, bir digeride acid iceren temizleyici padler. padler guzel ancak black rubber stick hic hosuma gitmedi, cildimi kuruttu.

genel olarak kullanmayi seviyorum ben. bizlerden en az 10 sene ilerde olduklarini dusunuyorum skincare konusunda. cok uygun fiyatli oluyor cogu ve denemeye deger.

9 mart 2018 15:03

5. Çok teşekkürler cevabınız için sevgili (yazar: kullaniciadim)

Ben de cilt bakımı konusunda bizden ilerde olduklarını düşünüyorum. Çeşitli yaş aralıklarında insanlar var etrafımda koreden, japonyadan dil kursu için gelen. En gencinden en yaşlısına ciltleri çok güzel. Bir hanımefendi var kursumda, yaşı 55 ama görseniz 35ten yukarı asla demezsiniz. Tabi tanımadığım için gidip soramıyorum bunun sırrı nedir diye. O yüzden de bir keramet olmalı cilt bakım ürünlerinde diye düşünüyorum. Ama o kadar çok marka var ki hangisinin hangi ürününü alsam diye şaşırıp kalıyorum. Önerilerinize mutlaka bakacağım, listeme ekledim.

9 mart 2018 15:18

6. Ya siz ne minnoş insanlarsınız, uzun uzun açıkladığınız için çok teşekkür ederim. (yazar: chibi)  (yazar: agent) (yazar: kullaniciadim)

En merak ettiğim marka innisfree idi. Çünkü elim istemsiz bir şekilde onların sitesine gidiyor devamlı. özellikle innisfree ve etude house’ın olumlu yorumlarını çok gördüm. Etude house’ın bahsettiğiniz toniği ve moistfull collagen cream’i çok övülmüş. İnnisfree’nin de çay ağacı serisi en çok övüldüğünü gördüğüm ürünlerden. Missha’yı da gördüm bir kaç kez ama genellikle hep bb kremlerinden bahsedilmiş. Ben cilt bakımına yönelik ürünleri merak ediyorum çünkü halihazırda bir cilt hastalığım var ve bu yüzden makyaj yapamıyorum. Serum olarak şu an estee lauder anr kullanıyorum ama bu markalardan bir muadil arıyorum. Her ne kadar cildime çok iyi gelse de her 3 ayda bir 120 euro vermek biraz canımı sıkıyor. Bu yüzden serumlar ve göz kremleri daha çok ilgimi çekiyor.

Açıkladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Not: yazar etiketlemeye çalışmak mobilden gerçekten bir sorun, becerebildiğimi de sanmıyorum.

9 mart 2018 15:37