koreli erkeklerle nerede tanışıp evleniyorlar?

1. Ben üniversitedeyken koreliyle evlenme ve sevgili olma salgını vardı ss şu an ne durumda bilmiyorum. o zamanlar instagramda bir sürü hesap vardı koreli gelin korede gelin vs. Hepsi blog açıyordu hatta. İnternette tanışan da var (doongle, interpals) koreye gidip tanışan da, erkek türkiyede öğrenciyken tanışan da var ama istisnalar hariç koreli erkekler ekşici türk erkekleriyle aynı kafa yapısında bu yüzden büyük cesaret. Ben koreli bir gruba ve kore sinemasına hayran biri olarak çok sıkı takip ediyordum hep tuhaf bulurdum koreli erkekleri dizilerdeki gibi sanmalarına. Çünkü biraz daha derinlere inince ne kadar ataerkil ve cahil oldukları belli oluyor. Korede yıl 2022 hala dehşet verici bir kadın düşmanlığı var. Güzelim türk kızları korede kimsenin yüzüne bakmadığı cahil cühela erkeklerle evlendiler. Hala üzülürüm bana neyse djjdnd

17 temmuz 2022 12:24

2. kuzenim ingilizcesini geliştirmek için indirdiği applerden birinde tanıştı sonra adam türkiye'ye geldi 2 seneye hemen evlendiler

17 temmuz 2022 12:36

3. Koreli erkekle evlenmekten daha kötü herhalde çinli erkekle evlenmek ama ikisi de kötü......

17 temmuz 2022 12:47

4. bu koreli adam bulup evlenme modasından gına geldi be. çekik gözlü tipsiz adamlara sırf benim de bir yabancı kocam olsun demek için evlenenler işi applerde pişirip youtubeda cilalıyor.

17 temmuz 2022 13:06