kpss b den 93-95 puan alan var mı aranızda?

nasıl aldınız diye soracağım ama lütfen son 1 saat bakıp sınava girdim kazandım diyecekler bir şey yazmasın :( açıkçası ihtiyacım olan şey puanı 75 civarıyken 92-93-94-95 falan alanlar? çalışarak yapanlar nasıl yaptınız bu anı? sınav anını nasıl yönetiyorsunuz? heyecan-stres gibi faktörleri nasıl engelliyorsunuz?

1. anonim 1, süslü ben de 1 yıl önce başlamak gerektiğini düşünüyorum açıkçası, evet. yüksek puanlar için öyle çalışmak şart.

14 temmuz 2021 01:06

2. Bu site beni her gün çok şaşırtıyor ya. Daha bugün sitede kpss b grubu 95 üstü alan var mıdır acaba diye soru açacaktım, unuttum. En son 6 yıl önce falan girmiştim 84 almıştım. Kasım gibi çalışmaya başlayacağım ben de, takipteyim.

14 temmuz 2021 01:27

3. 2020 kpss den 94 aldım, çok fazla soru çözdüm. Hızlı okuduğum için çalışma sürem belki çok uzun değildi ama her gün neredeyse her dersten bol bol soru çözdüm. Açıkçası kendinize uygun çalışma yöntemini çalışa çalışa buluyorsunuz ama benim için kilit nokta soru çözmek, iyi bir matematiğe ve hızlı okumaya sahip olmaktı. hedeflediğim puanın altında aldım bu arada sınav anındaki panikten ötürü ama yetti.

14 temmuz 2021 08:23

4. benim matematik de kötü ya 10-15 arası yapıyorum. O kadar da çalışmıştım. gittikçe zorlaşıyor süre sıkıntısı oluyor. çalışanlar hangi kaynaklardan verim aldığını da yazabilir mi? bölümden çok bence hangi kaynaklarla çalışıldı, kaç deneme çözüldü vs...

14 temmuz 2021 12:11

5. anonim 5, süslücüm 75 puanla atandığımı söylemedim. ihtiyacım olan şey, sınavdan aldığı puan 75 civarıyken bir sonraki yıllarda 92-95 bandına çekenler dedim.

Bölüm sorusu için bence bu kadar kasmaya gerek yok. Kimi fizik mezunu olur, kimi öğretmenlik, kimi mühendis, kimi işletme... kaldı ki gazi üni. mezunu mühendislik ile tokat üni. mezunu mühendisin altyapısı farklı olacaktır. Her mühendis de yüksek alamıyor. Tek tek şu bölüm mezunuyum demek bir şey katmaz bize diye düşünüyorum.

Sorumun amacı, +90 alanlar hangi kaynakları kullandı ve sınav anını nasıl yönetti

14 temmuz 2021 14:17

6. Matematik öğretmeniyim. 2011 kpss p3 puanım 81 iken, 2012 kpss p3 puanımı 94'e yükselttim. Ben matematiği ve Türkçeyi zaten hep yapıyordum. O yüzden tarih ve coğrafya kastım. Tarihte 29 doğrum vardı. Eksiğini belirleyerek çalışmak önemli. Denemeler dışında Türkçe ve matematik çözmedim bileonun yerine eksik olduğum derslere ağırlık verdim. Tarihte çözmediğim ÖSYM sınav sorusu kalmamıştı. Serdar Kara hocam sağolsun tarih sayesinde atandım.

14 temmuz 2021 23:02

7. Süslüm ben son bir buçuk ay tarih coğrafya çalışarak aldım fakat tabanım çok iyiydi. Ekstra türkçe matematik hiç çalışmadım. O puanları almak için cidden tabanın olması gerekir diye düşüyorum ben. Bir yıl çalışarak 80 civarı alınabilir ama taban yok ise o puanları almak çok zor.

14 temmuz 2021 23:25