kucukken kuzenlerle oynanan evcilik oyunu?

susluler bi video gordum "insallah kuzenler kucukken oynanan evcilik oyunlarini hatirlamiyordur" diye. yorumlarda da kimse sebebini aciklamamis ama herkes hatirliyoruz gibi yorumlar yapmis. biz kucukken de kuzenlerimle gorusmuyodu ailem, hala da gorusmuyoruz. gizlice kuzenlerini mi dovuyolar ya da oyun oynarken oyuncaklarini mi kiriyorlar hic anlamadim.

1. (link: https://www.instagram.com/reel/C8Zu62wt8AZ/?igsh=MTc1NmFoMGN3cjY4bw== video)

Video da bu susluler

18 ağustos 2024 22:30

2. yani cidden bunu anlamamış olabilir misin? evcilik oyununda napılır onu da mı bilmiyorsun?

18 ağustos 2024 22:31

3. Suslu napiliyor allah askina biz toplasip yemek yapiyorduk cay icme partisi yapiyorduk

18 ağustos 2024 22:33

4. Valla troll değilim daha 6-7 yaşlarında anaokuluna gidiyordum kuzenim 10 yaşlarındaydı mememi açıp öpüyordu. Hangi akla hizmet böyle bir şey yaptık hatırlamıyorum soruyu görünce aklıma geldi unutmuşum :(

18 ağustos 2024 22:35

5. ss çok saf temiz birisin hep böyle kal olur mu <3

6. öpüşmeden falan bahsediyorlar ss

18 ağustos 2024 22:36

7. Biz dugun yapip miski ya da tiski icip sevisiyor gibi yapiyorduk. Cunku televizyonda hep bunlar vardi. Cok net hatirliyorum.

18 ağustos 2024 22:36

8. Oha kuzenlerimle hiç böyle şeyler yapmadım. Yaşı yakın Erkek kuzenlerimle hep Atari ya da lego gibi inşa oyuncaklarıyla oynuyorduk. Kız kuzenlerimle de barbie oynardık. Valla çok şaşırdım.

18 ağustos 2024 22:39

9. yahu benim yaşıt kuzenim bile yoktu hiç onlarla oynamadım ama evcilikten bahsedildiğine göre nasıl anlamıyorsunuz onu anlamadım. bu kadar saf olunmaz.

18 ağustos 2024 22:41

10. Bana anlatılan erkekle kızın karı kocayı oynayıp öpüşmesi diğer küçük kuzenin de çocukları olması. Ben çocukları olmuşum yere düşürüp havale geçirtmişler :d diğer olayları hiç yaşamadım

18 ağustos 2024 22:42