kullananlardan lütfen yardım ve yorum rica ediyorum: ev tipi lazer ipl cihazı tavsiyesi ?

arkadaşlar ev tipi lazer almak istiyorum, braun silk expert pro 5 veya philips lumea prestige veya lumea 9000. 9000 modellerinin prestige’den tek farkı atım sayılarının 450.000 olması, ancak prestige’in 250.000’i için yeter de artar bile diyorlar. braun’un cilt sensörü sebebiyle atım yapmayıp sürekli düzgün bastırma istediğinden yakınan olmuş, kullandıkça braunun aşırı yavaşladığından yakınan olmuş. ilk tercihim beaun idi ama şimdi bilemiyorum, kullanımda ergonomik olarak kullanım kolaylığı olarak kısacası pek çok açıdan kafam karışık. tecrübesi olanların fikirlerini ve tavsiyelerini bekliyorum.

1. Başka marka kullanmadığım için karşılaştıramam süslü ama düzenli kullanmadığım halde braun pro 5ten memnunum

2 mart 2022 21:26

2. Bende ikisi de var süslüm, elim hep brauna gidiyor, philips ağır ve zor

2 mart 2022 21:28

3. Süslüler çok teşekkür ederim size, yeni görebildim yorumlarınızı. Demek braun diyorsunuz, gerçek şahıslardan öneri olarak duymak o kadar iyi geldi ki şu an. Braun atım gücünü otomatik ayarlıyor, arttıramıyorsun diyorlar, philipste ten rengimi ölç demezsen ölçmüyor ve seçilen ayarda arım yapıyor diyorlar. Bunun bir eksisini gördünüz mü? Çünkü nc20 tenim ve düşük atın yapmasından korkuyorum. Bir de braun bacaklara başlarken hızlı ama on dakika sonra çok ısınıp aşırı yavaşlıyor diyorlar, böyle bir tecrübeniz hiç oldu mu? Genitalde kullandınız mı? Braun'un sitesinde genitalde dış dudaklarda kullanılmaz diyor neden anlamadım, lumea kullanabilirsiniz demiş. Siz kullandınız mı?

3 mart 2022 00:03

4. Süslü ben dış dudaklara atış yapıyorum sanırım koyuluktan dolayı atılmaz yazıyor ama burda da atıl yapıyorum diyenleri duyunca ben de yaptım. Çok düzenli yapmadım ama o bölge zaten zor o yüzden yorum yapamayacağım. Braunda 3 derece var onu sen ayarlayabiliyorsun ben hep 3te kullanıyorum cilt sensörü ne kadar etki ediyor bilmiyorum. Isınma konusunda da ısınma olması çok normal ama alev alev bir ısınma olmuyor öyle. Mesela bacakları yapıp 2 dakika mola verince alet soğuyor zaten. Ben yaparken sıkıldığım için illa araya bir şeyler giriyor öyle soluksuz tüm vücut kullanmadım.

3 mart 2022 00:17

5. İlk birkaç sefer hep düşük atım yaptım zaten, genitalde denemedim çünkü ağrı eşiğim düşük, bacaklarım acımıyor, belki kol altı biraz, ama ben ağda da yapamadım hiç acıdan dolayı süslüm

3 mart 2022 00:19

6. Çok teşekkür ederim kızlar minnettarım o kadar çok baktım ki son iki gündür ve kafam karman çormandı şu anda netleşti gibi diyebilirim sayenizde.

3 mart 2022 00:35

7. Remington i-light. Düzensiz kullanmama rağmen gayet iyi. Gebelikte de sorun yaşamadım kılların hortlaması gibi. Pkozlu olmama rağmen biten yerler çıkmadı.

3 mart 2022 01:04