kurabiye gibi kokan parfüm önerisi?

böyle kurabiye gibi kokan ancak aşırı şekerli ve bayık kokmayan bir parfüm arıyorum.aslında body mist de olabilir sadece fazla ağır olmasın yeter.uygun fiyatlı veya pahalı bütün önerilerinize açığım.

1. Eda taşpınar love tam aradığın şey süslü Vanilya tarçın ve yanık karamel kokuyor

17 ocak 2023 00:41

2. kurabiye değil ama cake gibi kokanlar için (link: https://www.instagram.com/p/CjTEw1zo6Er/?igshid=YmMyMTA2M2Y= tık)

17 ocak 2023 00:43

3. xerjoff lira hep öneriliyor ama bence iğrenç kokuyor, çocuk şurubu gibi.

17 ocak 2023 00:47

4. Yves rocher'in vanilyalı saç ve vücut spreyiiii hele bu serin havalarda ben kullanmayı çok seviyorum süslü bi deneyebilirsin

17 ocak 2023 08:12

5. Ayni soruyu yillardir soruyorum ve cevap bulamadım. Yves rocherin vanilyalı ve hindistancevizli spreyleri aradığın şey degil süslü. Bodyshop vanilyalı sprey kurabiye gibi kokuyor ama kalıcılık 0. Kurabiye kokan bir arkadaşım vs coconut passion kullaniyorum demişti ama onu daha deneyemedim.

17 ocak 2023 22:22

6. D&p de yillar once bir parfum vardi lolita L olarak geciyordu galiba ama oyle bir parfumu yok lolitanin hatta orjinalde. Duruyor mudur bilmem arkadasim kullanirdi 10 sene once yolda durdurup sorarlardi kurabiye gibi kokuyor diye.ben kullanmadim orjinalini aradik bulamamistik. Acik parfumleri maalesef ben sevemiyorum yag birakiyor. Ama bir sorun derim tepkili degilseniz aradiginiza cok benzer.

Coconut passion maalesef onu da cok eskiden kullanirdim bir kac kisi araba kokusuna benzetmisti jdjdj. Ben gunes yagi diyebilirim kurabiyeden ziyade kotu bir koku degil.

18 ocak 2023 04:52