1. Merhaba, birçok rengi kullanmış biri olarak tavsiyem saçınızın tamamını laciverte boyatmamanız yönünde. Marjinal saç boyalarını kullanmak için saçınızı yüksek volümde açtırmanız gerekiyor, haliyle yıpranma riski çok yüksek. Ayrıca bu tarz boyalar sürekli aktığı ve 15 günde bir cila istediği için komple boyatırsanız aktığında hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkacaktır. Bence şu şekilde diplerden koyu gelen, uçlara doğru açılan bir model düşünebilirsiniz. Renk solduğunda da dipleriniz koyu kalacağı için, bir at kuyruğu veya bir topuz yapıp çıkarsınız. Bu tarz renklerin hızına yetişilmiyor malum, cila ve bakım için her zaman vaktiniz olmayabilir :) https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/0c/37/20/0c372018d4475bfaac7bd0a15d444cc4.jpg
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
lacivert saç
Merhaba Bugün saçımı laciverte boyatmaya karar verdim gibi. Açık buğday tenliyim. Yüksek ihtimalle de sarı alt tonluyum. Yakışır mı bilemedim. Kahverengi saçlarım var. Açık kestane gibi. Daha önce saçımı bir kez ombre yaptırmak dışında hiç boyatmadim. Biraz bilgisizim. Saçlarımın açılması gerekir mi? Ne kadar yıpratır? Boyatirken dikkat edeceğim bir şey var mıdır? Ve benim aklıma gelmeyen ama önemli noktalari yazarsanız sevinirim süslüler :) Bi de sanırım kuşadası avm de bayram bal kuaförde boyaticam. Burda pek kuaför bilmiyorum. Aklıma gelen burası var. Daha önce gidenler var mı? Memnun kaldınız mı? Not: lacivertin tonu hakkında önerilere de açığım :)
- cevaplar
2. aslında saçınız açıksa manic panic jeans color gibi yarı kalıcı boyalarla saçınızı açtırmadan boyayabilirsiniz tabiki çok belirgin olmaz ama lacivert gibi koyu renkler açtırmadan da boyanıyor güneşte falan güzel gözükür zaten bu boyalar bir süre sonra akar ama kuförde boyatınca kalıcı boyayla boyarlar gibime geliyor
- şikayet et
3. (yazar: foggy brain ) tesekkur ederim. sanirim dipten uca boyatmak istiyorum ya. Bunu ben de denemek istiyorum :)
(yazar: deadpool ) size de tesekkur ederim :) bunu da dusunebilirim aslinda. Saclarim pek acik renk degil ama belirli araliklarla ust uste laciverte boyasam bir sure sonra daha da belirgin hale gelir mi? Bi de manic panic gibi boyalari nerde bulabilirim? Nasil kullanabilirim? Yada bu yari kalici boya islemini kuaforde yaptiramaz miyim? :)
- şikayet et
4. evet belirgin hale gelebilir manic panici internet sitesinde bulabilirsiniz ama bana biraz tuzlu geliyor fiyatı ben jeans color kullanıyorum onu da n11 vb gibi sitelerden alabilirsiniz ben evde kendim boyuyorum zaten bu boyalar hazır boya direk sürüyorsunuz saçınıza zararı yok istediğiniz kadar bekletebilirsiniz :)
- şikayet et
5. çok kısa sürede akıp yeşile dönecektir,eğer bu sizin için ok ise yaptırın. tam bahsettiğiniz profilde bir arkadaşıma o yeşil yakısıyor mesela uclarda kalmış haliyle. bpyalardan da manic panic daha iyi bir seçim olur bence
| saç rengi: | kestane |
| ten rengi: | beyaz tenli |
- şikayet et
6. Tesekkurler (yazar: heyfellas ). Ilk once manic panicle denemeye karar verdim ama yine de kuaförde deneyecegim :d kuaför manic panic'ten once de biraz acmak isteyebilir sanırım ama ben yine yarin karar verecek gibiyim :)
foggy brain