lazer seanslarınız arasında jilet yapıyor musunuz?

bana yapmamam söylendi ama sonraki seansıma daha 1 ay var. tüm kıllarım dökülmedi haliyle hala kıllarım var normalde de böyle sonraki seansa kadar bekliyor muyuz kıllarımızla yani? lazer %100 bitirmiyor diye kendileri de söylüyorlar, çıkanları ne yapıyoruz o zaman?

1. Bir süre sonra zaten o 1 ay içinde doğru düzgün çıkmamaya başlıyor. Lazerden sonra 2 3 hafta benim hiç kılım olmuyordu, son 1 hafta kıllarım çıkmış oluyordu ki onlar da zaten normaldeki kadar çıkmadığı için yine gayet idare edilebilir kıllar.

17 şubat 2025 14:51

2. Seans aralarında hiç yapmadım ben bu arada, söylemeyi unutmuşum

17 şubat 2025 14:51

3. A1, anladım süslü teşekkür ederim. Benim şu an bacaklarımda gayet görünebilir ve uzun kıllar var mesela. Evet şu an havalar soğuk gerçi ama kışın da çok fazla elbise etek giyen birisi olduğum için şu an biraz zorlanıyorum açıkçası. Peki sonraki seansa gitmeden bir gün önce jilet yapıyor muydunuz?

17 şubat 2025 15:09

4. Sonraki seansa gitmeden önceki gün yapıyordum evet. Yeni başladıysanız normal, zamanla sizi rahatsız etmeyecek kadar azalacak zaten. Arada jilet yapanlar da var, bir zararı olmayabilir gerçekten bilemiyorum ama ben ufak tefek çıkan kıldan zaten rahatsız olmadığım için almadım

17 şubat 2025 16:42