lcw yıkanmış ürüne değişim yapar mı?

kızlar ürünü dün aldım ve hemen yıkadım. kuruyunca kumaşı falan bir tuhaf geldi salmış sanki.  mağazada değişim olur mu?

1. saçmalamayın tabiki de ürün kullnıldıktan hele yıkandıktan sonra değişim olmaz. ayrıca yıkandığı anlaşılıyor. bir süre orda çalıştım resmen mandal iziyle getiren vardı kıyafetleri. ürünle ilgili sorununuz varsa inceleme talep edebilirsiniz. belki deterjanınızdan kaynaklıdır o kumaştaki tuhaflık

15 temmuz 2020 02:17

2. a1 saçmalama o kullanılmamış ürün için geçerli ayrıca 180 gün değil 120 gün o süre bilmeden ne çok konuşuyorsunuz yıkanmış malı kimse almaz almasın da bir zahmet.

15 temmuz 2020 02:36

3. sen önce iyi oku bak ne yazıyor orada sonra höt höt konuş kullanılmamış etiketi kesilmemiş ürün diyor. yıkarken etiketiyle yıkıyorsan zaten içine sıçıyorsun demek. bu okuduğunu anlamayan tipler yüzünden alışveriş de yapamaz olduk ya.

15 temmuz 2020 02:48

4. Kızlar Allah aşkına gerilmeyin ya. Bir kaç güne gütürücem mağazaya bakalım ne diyecekler. Bir kaç yerde araştırdım genelde değişim yapılır diyor

15 temmuz 2020 02:52

5. Süslü ütülemek şart yeni gibi gözükür hem

15 temmuz 2020 03:06

6. Etiketsiz ürüne değişim yapılıyor mu

15 temmuz 2020 03:41

7. Benim birkaç kez giydiğim kazak vardı her yere tüy döküyordu siyah siyah. Memnuniyetsizliği bildirip verdim gayet. Lcw malının arkasında duruyor.

15 temmuz 2020 03:58

8. o değil de bir ay giyip tuylendi bu deyip iade etmek nedir arkadaşlar? aldığınız ürün lcw, nasıl bir kalite bekliyorsunuz?

i̇ade ve değişim süresi isterse 3 ay olsun ama yıkanmış, kullanılmış ürünü bu saldı, soldu, tüylendi deyip iade etmeyi hiç etik değil. cidden çok ayıp ya. hayır yani milyarlar ödediğiniz ürün olsa yine anlarım da lcw bu ya, 30-50 tl için bu kadar düşmeyin.

15 temmuz 2020 08:23

9. Yoo a10 70 tl verdim:d 30 değil ama kot üstümde bollaştı. Yıkayınca düzelmezse çuval giymek yerine iade veya değişim için götüreceğim. Pazardan almıyoruz, mağaza arkasında durmalı zaten, kullanmadan malın kalitesini %100 anlayamayız. Neden etik olmasın onu anlamıyorum?

15 temmuz 2020 09:24

10. A11’e katılıyorum, gayet iyi ürünler de görüyorum ben mağazada gezerken