lens market ve reçete?????????

merhaba. lens marketten yıllar önce sipariş vermiştim. o zamanlar reçete kuralı yoktu. numaralı lens kullanıyorum ama reçetem yanımda değil. sipariş verirken altta reçete bilgileri çıkıyor. reçete illa şart mı? bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

1. evet maalesef şart. gidip dükkandan da alsan reçeten yoksa asla vermiyorlar.

29 temmuz 2020 08:36

2. yok süslü formalite gibi bir şey öyle yasa çıktığı için. ben yakın zamanda lens marketten sipariş verdim numaralı lens. reçetem yoktu boş bıraktım reçete kısmını, 3 gün içinde elimdeydi

29 temmuz 2020 09:45

3. Ben 5-10 gün önce sipariş verdim reçete girmeden numaralı lenslerimi aldım

29 temmuz 2020 10:08

4. cok ozur dileyerek kaynak yapiyorum suslum. recetemin alinis tarihi 1 yili biraz gecti. lens satan bir dukkanda sorun olur demislerdi. onlineda da sorun oluyor mu bilginiz var mi acaba

29 temmuz 2020 14:56

5. anon4 lensmarket reçetesiz de ürün sattığı için sorun olmaz yani eklemeden alabilirsin lensi. benim de 1 seneyi geçen reçetelerim olmuştur ama optiklerde sorun yaşamadım ben atasundan alıyorum bir kere gittiğinzide reçetenizi kaydedip daha sonra isminizle alabiliyosnuz ordan

29 temmuz 2020 15:00

6. cok teşekkürler anonim 2. ben de bana magazada oyle soylenince umutsuzca goz randevusu almayi dusunmeye baslamistim cok iyi oldu bu bilgi

29 temmuz 2020 15:02