leslie ile zayıflayıp, sıkılaşan var mı?

geçmiş soruları da okudum ancak güncel olarak yapablar var mı? ya da eski yapanlar devam ediyor mu onu merak ediyorum. yapmaya başladım ama biraz motivasyona ihtiyacım var. bayrama kadar fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum, hangi videoyu yaptınız? 3 mile olanı yaptım ama ertesi gün videodan ve kadının sesinden sıkıldım, başka şeyler izlerken aklımda kalan hareketleri tekrarladım 45 dk boyunca. siz nasıl yapıyorsunuz?

1. Süslü ben güncel olarak yapmıyorum ama bir dönem yaptım, kendimde bir fark göremedim. Kadından ve sesinden sıkılma durumu bende de vardı, bazen acaba bu yüzden mi işe yaramadı dediğim bile oldu 😂 Şu ara grow with jo diye bir kanal buldum onunla çalışıyorum. Bir videosu var over 800 kcal diye onu yapıyorum. Biraz uzun ama sıkmıyor, Çok eğlenceli tatlı bir kadın, video da insanı kan ter içinde bırakıyor, bi bakın isterseniz.

28 mart 2023 00:14

2. Öneri için teşekkür ederim bakacağım, evde kolay spor yapma fikri çok cazip geliyor ama kadının all together olltuugeeedır ye sürekli konuşması çok geriyor beni

28 mart 2023 00:29

3. Süslü, tiviti'nin dediği grow with jo güzel bir alternatif ama bir şeye dikkat edin, kendisi hareketleri hızlı yapıcam diye sakat hareket ederek yapıyor. Daha durağan ve düzgün yapılması gereken hareketleri yamuk yumuk yapıyor ve duruşunun bozukluğunu fark edebiliyorsunuz. O yüzden yapacaksanız bazı hareketlere dikkat edin derim.

28 mart 2023 00:38

4. Funfitt with Susana Yábar,trifecta pilates, move with nicole,gymra, elenifit, blogilates, ecececomtr,jessicavalantpilates, Lucy Wyndham-Read, monikafit benim sevdiğim kanallar bir bak istersen süslü

28 mart 2023 00:42

5. Ss gerçekten de çok bayıyor insanı ya, ben bi ara kulaklık bile takıp denedim ama kadını görmeye de tahammülüm yokmuş onu fark edince komple bıraktım asdfhshsha

Bu arada grow with jo'da farkında değildim hareketleri öyle sakat yaptığının ama bende dikkat edeceğim. Çok iyi oldu süslü söylediğin.

28 mart 2023 03:39

6. Ya öneriler için teşekkür ederim, süpersinizz❤️ ben hergün mü yapıyorsunuz?

28 mart 2023 10:10

7. Şimdi atlata atlata izledim videoyu, zor değil ama etkili görünüyor. Kardio+pilates en iyisi görünüyor. Birlikte yapacağim.

28 mart 2023 11:13