longchamp çanta da l ve m arası boyut farkı çok mu?

evet herkeste var ama alayım diyorum heves ettim. boyum 1,75 zayıf da sayılmam. m sanki kücük kalacak gibi geldi. online alacağım deneme şansım da yok. brandroom’dan almayı düşünüyorum. fikir verenlere şimdiden teşekkürler ☺️

1. Ne için kullanacağın bağlı ama bence büyük olması daha kullanışlı. Boyun da müsait. Aralarındaki farkı bilmiyorum cm olarak. Sitede ölçüleri vardır.

14 ekim 2024 16:08

2. Çok teşekkürler cevabınız için. Sitede ölçüleri var, araları çok da yakın 2 cm filan fark etmiş o yüzden bilemedim normaldeki duruşu nasıldır. Özel bir kullanım amacı yok Günlük kullanım için almayı düşünüyorum☺️

14 ekim 2024 16:13

3. Bende large var. seyahatlerde uçak el çantası olarak veya bilgisayar (macbook pro 14") taşımak için kullanıyorum. Şimdi baktım da gerçekten yakınmış. Günlük kullanacak olsam medium alırdım muhtemelen.

14 ekim 2024 16:21

4. Çok teşekkür ederim 🙏 benim pc taşıma gibi bir durumum yok ben de m bakayım o zaman ☺️

14 ekim 2024 16:27

5. Medium kullanıyorum ben de uzun saplı olanlardan. Çok yeterli büyüklüğü

14 ekim 2024 16:37

6. L bende var ama bir dahakine m alirim. Gercekten kısa seyahatlerde mini bavul olarak kullaniyorum l yi o kadar buyuk

14 ekim 2024 17:06

7. Herkese çok teşekkür ederim, ben de m alayım madem 🙂