lovebombinge maruz kaldıktan sonra romantizmin bitmesi?

süslüler lovebombing tam doğru tabir mi bilmiyorum çünkü ghostlama aşaması yok bizde, sevgiliyiz. 6. ayımızdayız. ama o ilk baştaki iltifatlar artık yok. beni beğendiğini biliyorum ama ayaklarımı yerden kesen romantizm kalmadı. bana ayırdığı vakit hiç azalmadı, aksine arttı ama böyle daha çok espri yapan, geyik yapan birine dönüştü. bunların hepsi benim gönlümü kazanabilmek içindi gibi geliyor. şu an wow güzel olmuşsun diyor ama başta hunharrrca iltifat vardı, kendimi dünyanın en güzel kadını hissediyordum. ben ise hep odundum, duygusal olarak düşünceliliğimi göstersem de dış görünüşe kolay kolay iltifat edemiyorum. hatta bugün saçım çok kötü diye yakındı bir şey diyemedim saçmalama demek dışında. acaba ondan mı pes etti... soru şu, ben bu ilk günleri tekrar döndürebilir miyim? nasıl? beklentimi açık açık söylemeli miyim? ben de iltifat etsem olur mu?

1. Ayına kadar aynı ilişki aynı sorunnn ben yazdım sandım soruyu :(((

31 ocak 2022 03:25

2. biri a2 ile bize yardım etsin imdat

31 ocak 2022 03:44

3. a1 pardon

31 ocak 2022 03:44

4. Döndüremezsin yavrucum kendinde bilmiyosun diyelim hiç mi dizi filmde görmedin ilk aylar cicim ayıdır sonra erkekler rahatlar biraz. Prenses misin sen sürekli iltifat istiyosun geyik yapıyo diyosun ne güzel işte bi sal. Erkeğim özü o zaten erkek arkadaşlarıyla da full geyik yapıyo çocuğu darlarsan eskisine dön diye senden uzaklaşır sonra buraya yazma

31 ocak 2022 09:04

5. Ay abi erkekler böyledir deyip normalleştirmeyin bu durumu ya. Biz erkeklerin kölesi miyiz? O zaman kadinlar da böyledir deyip sevgilimiz varken 15 tane adamla daha flörtleselim, gönül okşayacak adam çok dışarıda.

Süslüm siz de biraz ona iltifat edin. Yani kendinizi yerine koyun. Birine sürekli iltifat romantik şeyler söylüyorsunuz, onda hiçbir şey yok. Ben değil aylarca yapmayı 1 hafta bile yapmam bu koşulda

31 ocak 2022 10:07