mısırlı erkekler nasıl? genel bir soru ama deneyiminiz veya duyduğunuz kadar anlatır mısınız?

bir çocukla konuşuyorum, mısırlı. tatlı biri. yeni konuşmaya başladık ama sohbeti nasıl yürüteceğini biliyor, hoşuma gitti kendisi açıkçası

1. 4 mısırlı ile konuştum hepsi de konuşurken iyiydi ama ilişki yaşanacak gibi değildi. Belki sizinki istisnadır. Görüşebiliyor musunuz? Online mı

18 eylül 2021 00:00

2. Aslında benim tanıdıklarım pek geri kafalı değillerdi ama illa bir yerde fikir ayrılığı yaşanıyordu. Kültür farkı da etkin oluyor bazısı sadece cinselliğe konuyu çeken tipler oluyordu. İlk başta oha ne düşünceli birisi falan demiştim ama hepsinin sonu aynı yere bağlandı jgjfjgndjgnrj Çok ciddi düşünmeden konuşun süslü ama görüşmeden ilişki falan düşünmeyin lütfen

18 eylül 2021 00:26

3. Seymaya sor

18 eylül 2021 00:48

4. Ezgi de olur

18 eylül 2021 00:49

5. Musluman araplarda cinsellik konusu cok siki hala. Turkiye'de bile ne haldeyiz hala biliyorsunuz. Onlar daha da geride. Dolayisiyla evlenmeden once cinsellik yasamak oldukca zor. Konu doner dolasir bir yerden sonra sekse baglanir diyorum. Benim erkek arkadasim isi geregi misir, fas ve tunus'a cok kereler gitti ve egitim verdi. Egitimden tanistigi insanlarla sohbetlerden bana anlattiklari bunlar.

18 eylül 2021 01:01

6. Aklıma twitterdaki ifşa floodundaki amir amgad geldi. Ortadoğulu erkeklerden gerçekten bir halt olmaz denemeyin bile, türk erkekleri aralarında en iyileri

18 eylül 2021 01:36

7. Süslüler ben nedenini biliyorum ama ünlü camiasındaki Arap artışıyla bir alakam ve bilgim yok.

Dilinizi geliştirmek için uygulama indiriyorsunuz ve pat diye kanadalı Jack yerine Mısırlı Abdullah mesaj atıyor. Siz de ingilizceleri zaten iyi aman konuşayım ne olacak deyip konuşuyorsunuz. Ağızları gerçekten iyi laf yapıyor olsa da son anonim haklı çok bulaşmamak lazım diye düşünüyorum. Benzer noktalar var Onlar da bizim gibi fırsat bulsam da mısırdan kaçsam diye düşünüyorlar

18 eylül 2021 10:50