mac dudak kalemleri kalıcı mı süslüler ?

1. Waterproof değil öyle uzun süre kalıcı diyemem ama arada tazelemek şartıyla günü kurtarır. 850 lirayı hak ediyor mu dersen kesinlikle hayır. Kalıcılık anlamında flormardan daha memnunum.

18 ağustos 2024 22:42

2. 850 lira mi olmuslar?!???? Yuuuh.

Bende uc tane var, elim en cok emily kalemlerime gidiyor. Oyle soyliyim.

18 ağustos 2024 22:48

3. bende de var elim emily kalemlerine falan gitmiyor şimdi yapmayın, bu fiyatlara daha ucuz ürünlere yöneliirm o ayrı. sephora gibi.

18 ağustos 2024 22:53

4. E senin gitmiyordur benim gidiyor ne alaka? Illa baskasina bi laf atacaksiniz yani.

18 ağustos 2024 23:00

5. Emily ve essence macten cok cok daha basarili. Bakacaz bakalim bu sene dudaklarda mat senlik cikarsa elimdeki butun mac kalemleri kullanip bitirmeyi planliyorum. Onun disinda essence ciyim. Mac kalemleri de kalici filan degil. Sadece renk muadilini bulmak zor. Mesela soar. Tek kalemde uc farkli enfes ton var. Soari hep alirim. Ama kinda sexy i almam.

18 ağustos 2024 23:02

6. Açıkçası emily bile dudağımda hiç kalmıyor, boşuna o kadar para vermiyim o zaman teşekkür ederim hepinize ^^

18 ağustos 2024 23:12

7. Neyi kalıcı ki dudak kalemi kalıcı olsun..

18 ağustos 2024 23:19

8. A3 emily 217'yi mac soar ve whirl'den çok kullanıyorum kimseye yalan borcum yok vallahi. Dudak kalemi meselesine ben de yeni girdim ss, mac nyx emily ve ct denedim, ct>emily=nyx>mac bana göre. Ct tabii ki çok daha kalıcı ancak daha mat, çerçevelemek ve hafif sınır bulanıklaştırmak için iyi, ama byx ve emily içlere de çok rahatlıkla sürülüyor. Kalıcılık tabii ki daha az ama mac ile aynı. Ve mac kalemler çok kuru.

19 ağustos 2024 00:20

9. Ct eylülde Türkiye'ye geliyor. Pillow talk serisini merak ediyorum, belki onu denerim. Make up forever anywhere caffeine kalemi de aklımda aslında, kararsızım süslüler

19 ağustos 2024 00:51

10. Ct cok yumusak surumu cok rahat ama o da bende pek kalmiyor. Renkleri, yapisi cok guzel olmasina ragmen tazelemezsem sifirlaniyor nerdeyse.

Nyx'ler de cok kuru geliyor, hele o cok meshur rengi aldim unuttum su an ismini, hailey bieber meshur etti. Ucunu eritme dahil denedim, yok surulmuyor. Acaba bendekinde mi sorun var ya.

19 ağustos 2024 08:40