mac stone muadili soguk gri-kahve dudak kalemleri?

susluler bana bu tarz dudak konturleme kalemleri onerir misiniz rica etsem? en son kiko 36 numarali kalemi bulmustum birebir mac stone muadili olarak, ama o da kalkti sanirim piyasadan. uzuuuun zamandir hicbir yerde bulamiyorum ne online ne magaza…

1. Miss tais 776 aradığın şey olabilir süslü

9 ocak 23:21

2. takipteyim ben de ariyorummm :((

çisemin hikaye sabitlerinde bir kaç öneri vardı, bazıları kaş veya göz kalemi kullanıyormuş

10 ocak 00:46

3. Stone oldukça koyu bir renk bende koyu kalacağını düşündüğüm için almadım. Çok açık beyaz tenliyim, Bende o kadar koyu olmayan nyx los angeles 2.0 var bu da Make up academy endless cacao muadili deniyor.

Endless cacao bir tık daha kızıl kaldı bende. Nyx los angeles'tan çok memnunum.

10 ocak 00:59

4. Miss tais benim de radarimda a1 suslu. Markanin baska rengini de kullaniyorum cok memnunum. Sadece rusyada 130-140 tlye satilan urunun bizde 369 tl olmasina sinir oldugumdan almiyorum ne zamandir.... satici butigini ilk actiginda 169 tlye satiyordu kalemleri. 369 yapmis bir anda.

Nyx los angeles'a bakacagim indirimde yakalarsam a3 suslu tesekkur ederim. Ben de beyaz tenliyim ama stone ve kiko 36 numarayi azicik surup dagitinca cok guzel oluyor. Ben daha cok kontur stick gibi dagita dagita kullaniyorum dudakta bu tarz kalemleri. Cerceve gibi degil tam..

10 ocak 08:26

5. A2 suslu kas kalemlerini ben de kullaniyorum ama onlarin küllülügü daha cok yesil ton eklenerek saglaniyor. Yani tam olarak gri-kahve bir soguk renk istersen memnun kalmazsin. Yesil-gri-kahve gibi duruyor onlar. Ben seviyorum aslinda ama favorim degiller. Hatta mac yeni bir kalem cikardi ismi galiba "greige" olmali. O da mesela tam kas kalemi tonunda yesilimsi soguk kahve

10 ocak 08:30

6. O konuda haklısın süslü. Ben uygunken almıştım ve bahsettiğim renk direkt mac stone dupe u.

10 ocak 15:11

7. grimsi soğuk kahve arıyorsanız golden rose 212'ye de bakmanızı öneririm. yalnız her yerde yok, ben amazon'dan almıştım diye hatırlıyorum.

10 ocak 18:32

8. golden rose 212 kesinlikle, birebir aynı ton

1 temmuz 22:01

9. A6 suslu golden rose 212 bende var rengi benziyor ama yapisini hic sevmiyorum cok sert ve kuru maalesef... ayrica kalicilik 10 dakika max. Ama tesekkur ederim <3

11 temmuz 06:32