macfit üyelik iptali ve iptal bedeli?

merhaba, malumunuz spor salonları açıldı. bugün de macfit açılıyor. benim aydan aya ödemeli üyeliğim 6 aylık vardı martta başlatmıştım, ama şu an asla gitmek istemiyorum virüs sebebiyle dondurmak falan da istemiyorum direkt iptal edicem.. (link: https://hizliresim.com/eipljt şöyle bir ibare var) buna göre bir bedel ödeyecekmişim gibi geliyor.. ama tam anlayamadım hesabı aylık 180 lira ödüyordum, ne kadar bir bedel cıkabilir ki..? macfit te üyeliğini iptal etme deneyimi olan var mı ? ya da bu hesaplar konusunda yardımcı olabilecek?

1. Açılmıyor

8 haziran 2020 13:36

2. (link: https://hizliresim.com/EiPljt Tekrar attım)

8 haziran 2020 13:39

3. Yani şöyle oluyor. Mesela sen 6 aylık paket aldın aylık 180e geldi ama paket almasan aylık dümdüz 200dü diyelim. 3 ay bu paketten faydalandıysan 200-180=20 20x3=60 tl tahsil edecekler. 3 ay daha 180 ödemek yerine 60 lira daha mantıklı eğer gitmemekte kararlıysan. Aylık bedele 200 dedim bu arada ama onu da bir kontrol et tamamen attım daha yüksekse ödemen gereken meblağ da yükselir, ona göre kar zarar hesaplarsın süslü

8 haziran 2020 15:25

4. @1 çok teşekkür ederim açıklamanız için, hiç içimden gelimiyor açıkçası gitmek bu durumda her ay 180 ödeyeceğime sizin hesapladığınız tutar kadarını ödeyip kurtulmak daha mantıklı gibi çünkü 5 ay daha var:/ nisan mayıs sayılmadı hazirandan itibaren 5 ay daha.. Birazdan gidip konuşacağım bakalım ne diyecekler..

8 haziran 2020 18:19

5. Bu arada aylık 225 tl imis benim tercih ettiğim paket, bu durumda 45*3=135 e denk gelecek gibi..

8 haziran 2020 18:23

6. Konuştum 90 tl ye denk geldi iptal ettim:)

8 haziran 2020 20:22

7. İyi yaptın süslü ^^