macfit woman'a giden var mı süslüler?

merhaba, evimin yakınındaki bir avm'ye macfit woman açılıyormuş, eve en yakın yer orası olduğu için gitmek kolay olur diye düşündüm, fakat hiç sadece kadınlara özel bir salona gitmemiştim. deneyimi olan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler <3

1. Macfit'ten genel olarak uzak durun demeye geldim. Ben 3 ay gittim. Benim gittiğim salon karisikti kadın erkek. Ama hiç memnun kalmadım. Hocalar ilgilenmiyor anca para ödeyip fazladan hocayı özel olarak tutarsaniz ilgileniyorlardi. Bunun harcın grup dersleri falan oluyordu işte. Dedigim gibi hoca tutan orada ciddi anlamda forma girdi ama benim gibi sadece aylık salon ücretini ödeyip kendi halinize takilacaksaniz kilo vermeyip alıyorsunuz. Çünkü kendi başınıza bi şey yapamayıp çok yorulur ve bunun bilinçsizlikten ile yemek yiyorsunuz. Ama hiç tutanlar tabi yediklerinden ictiklerinden her konuda takipteydiler. Değişik bi yerdi.

7 ocak 2020 16:45

2. Kadınlara özel olanını ilk defa duydum. Ancak üstteki süslüye katılıyorum bence alternatif varsa ona yönelin. Benim macfit'e giden hiçbir tanıdığım memnun olmadı, üyelikleri bitmeden bıraktılar, başka salona geçtiler ve öyle kilo verdiler.

Eğer spor geçmişiniz varsa, neyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız o şekilde tercih edebilirsiniz belki.

7 ocak 2020 16:53

3. teşekkür ederim anonim 1, evet maalesef oranın düzeni öyle, giden arkdaşlarım da aynı şeyi söylüyordu, fakat ücretsiz appleri var, oradan antrenman ve beslenme planları ücretsiz edinilebiliyordu, hocaya para ödemek istemeyenler de o şekilde program oluşturuyordu, takıldıkları bir yer olursa da, oradaki hocalara soruyorlardı diye biliyorum. hatta iki farklı renk tişört giyen hocalar varmış, sarılar private, beyazlar soru sorabildiğimizhocalar gibi bişey :D

7 ocak 2020 16:56

4. teşekkürler anonim 2, spor geçmişim var evet ama ekipman yeterliliğinden emin olamadım woman olanın, en iyisi gidip bir göz atmak.

7 ocak 2020 16:57