macte makyaj yaptırmak ve ürün satın almak?

kuaförde makyaj yaptırmak başlığında okudum da, macte hem makyaj yaptırıp hem ürün almayla ilgili bi şeyler yazmış bir süslüm. nasıl oluyor fiyatlaması? hiç yaptırdınıx mı? tüm mac çalışanları işinin ehli midir makyaj konusunda? randevu mu alınıyor? bilgilendirirseniz sevinirim.

1. evet suslu randevu alarak gidiyorsunuz. Makyajin turune gore cesitli fiyatlari var ve makyajdan sonra o fiyat degerinde urun alabiliyorsunuz, makyaj urunlerin yaninda bedava gibi oluyor. Mua'larin instagram hesaplarina bakarak tarzlarini ve islerini gorup buna gore secebilirsiniz, bircogu iyi olsa da tarziniz olmayan biri gelmesin diye boyle yapmanizi oneririm.

29 nisan 2018 22:49

2. Guncel fiyatlari hatirlamiyorum malesef :(

29 nisan 2018 22:50

3. fiyatlarını da makyajın içeriğini de internet sitesinden görebilirsiniz.

29 nisan 2018 22:58

4. çok teşekkürler süslülerim

29 nisan 2018 22:59

5. gelin makyajı 680 tlydi yanlış hatırlamıyorsam

29 nisan 2018 22:59

6. Misal veriyorum 250 TL makyaj yapım ucreti. Siz de Mac'ten 250 tlik alışveriş sagliyorsunuz.

Ankara'da isen onerebilecegim harika işleri olan mac çalışanları var.

Maalesef herkes işinin ehli değil. Ya da yaptıkları makyaj tarzı farklı bu doğal birşey gerçi.

29 nisan 2018 23:01

7. normal makyaj 150 tl detaylı makyaj 250 tl bir ay önce istinyepark mac'de sordum 2 hafta önceden randevu alın dendi.

30 nisan 2018 11:08

8. her çalışan aynı olmuyor bence, önemli olan sizin istediğiniz makyajı yapması ve yüzünüze yakışıcak makyajı uygulaması. ben 2 kez yaptırdım birinden çok memnun kaldım istinye parkta bora bey yapmıştı diğerini ise yine aynı mağazada ismini hatırlamadğım bi bayan. bayanın yaptığı maalesef kendi beğendiği trendleri uygulamaktı parıl parıl bir surat ve kalın takma kirpiklerle ayrıldım. makyajı siz yönlendirin ve gittiğinizde kafanızda ne yaptırıcağınıza dair az çok bir plan olsun. ürün alındığı için macte yaptırmak mantıklı geliyor yine de.

30 nisan 2018 20:32