makyaj yapmayı hic bilmiyorum?

18 yasındayım annemden de görmedim pek en fazla maskara ve ruj sürüyo o da nadir. nasi öğrenebilirim veya cilt makyajı yapandan sadece bu ikisiyle makyaj yapsam nasi durur. yardımcı olur musunuz

1. Suslu 20 yasindayim ben de. Cilt makyaji yapmiyorum yüzümde hic bir sorunum yok. Goz kalemi suruyorum kirpiklerimi kiviriyorum ve rimel geciyorum. Bazen far da sürüyorum. Ruj da açıkçası pandemi öncesi daha sık kullanirdim ama maskeden dolayi ruju da biraktim denebilir . Senin de yüzünde rahatsiz olduğun bir sey yoksa bizim yaslarimizda cilt makyaji gereksiz bence, gunes kremiyle korumak yeterli.

26 mayıs 2021 20:05

2. Valla 25 yaşındayım ben bile öğrenemedim.oncelikle cilt tipinizi, yüz seklinizi ve göz yapınızı bilmeniz gerekiyor.kaş şekli de önemli bunları değerlendirmeniz lazım

26 mayıs 2021 20:32

3. göz kalemi eyeliner görüntüsü cok hosuma gidiyor ama nasil öğrenebilirim bilmiyorum önerileriniz var mı? video gibi falan.

26 mayıs 2021 22:45

4. Eyeliner'ı tam anlamıyla çekemezken önce göz kalemiyle, siyah farla ve eyeliner ile deneye deneye elimi alıştırdım. Yarım ve kuyruksuz ince bir eyeliner göz yapıma en çok yakışan model oldu. Bunun dışında farla hafif gölgelendirmeyi de seviyorum. Normalde güneş kremi harici cildime bir şey sürmem ama özel günlerde kapatıcı+ hafif allık kullanıyorum. Dudaklarda da + a101 den aldığım emily(tam bir f/p ürünü benim için) dudak kalemiyle çerçeveleyip(önceden dudaklarımı iyice nemlendiriyorum) hafifçe dağıtıyorum üstüne de ruj sürüp yine elimle dağıtınca makyajım bu oluyor(maskeden dolayı bunu yapamıyorum artık:/) Maskaraya ihtiyacım pek yok(kirpiklerim doğal olarak uzun) sadece daha siyah ve belli olsun diye sürüyorum ama unutup gözüme vs dokununca pandaya dönüyorum. O yüzden belli belirsiz tek kat geçiyorum bana yetiyor. Makeup hacks diye instagramda milyon tane tiktok reelsi izledim/izliyorum sonrasında da pratik yapıyorum. Youtube da pek işime yarayan bir kanal bulamadım

27 mayıs 2021 01:11

5. uu cok detaylı bir cevap olmus cok teşekkürlerr biraz malzeme toplıyıp deniyim bende hazır dısarı cok çıkmıyoken

27 mayıs 2021 19:56